Κάλεσμα συμμετοχής στο πανθεσσαλικό συλλαλητήριο ενάντια στην παρουσία νατοϊκών δυνάμεων

DSCN1661 1024x480
milonas 728x120

Kάλεσμα συμμετοχής στο πανθεσσαλικό συλλαλητήριο που διοργανώνεται το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, στις 11 το πρωί, στο δημαρχείο του Βόλου, ενάντια στην παρουσία των αμερικανονατοϊκών δυνάμεων στο Στεφανοβίκειο, τον Βόλο και τη Λάρισα, απηύθυναν εκπρόσωποι φορέων και εργατικών συνδικάτων κατά τη διάρκεια σημερινής συνέντευξης Τύπου, στο Εργατικό Κέντρο Βόλου.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Επιτροπής Ειρήνης Βόλου Θοδωρή Καραγιάννη, η ΝΔ ενίσχυσε τις σχέσεις της Ελλάδας με τον αμερικανονατοϊκό ιμπεριαλισμό, υπογράφοντας την αναβάθμιση της «Συμφωνίας Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας».
«Σε αντίθεση με τον καλλιεργούμενο εφησυχασμό και τα δήθεν οφέλη, αυτό που εξασφαλίζεται είναι η χρησιμοποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας στις αποστολές των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο εξωτερικό. Μετατρέπουν και την περιοχή μας σε μαγνήτη επιθέσεων, βάζοντας την στη δίνη περισσότερων απειλών, μετατρέποντας τις πόλεις μας σε ανθρώπινη ασπίδα» τόνισε ο κ. Καραγιάννης.
Από την πλευρά του ο Κώστας Στεργίου, εκ μέρους των εργατικών σωματείων, εξέφρασε τη στήριξή του στο συλλαλητήριο που οργανώνουν οι Επιτροπές Ειρήνης στη Θεσσαλία.

 

πηγή

error: Content is protected !!