Οι Δημοκρατικοί παραπέμπουν τον Τραμπ

2781407
stergiou
fotou
728x110 3


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2019, 16:35

Η Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι ανακοίνωσε την Πέμπτη την παραπομπή του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Πιο συγκεκριμένα, η Πελόζι ανακοίνωσε ότι έδωσε εντολή στην Επιτροπή Δικαιοσύνης να προχωρήσει στη σύνταξη των εγγράφων για την παραπομπή του Αμερικανού προέδρου.

«Ο Τραμπ εκμεταλλεύτηκε τη δύναμη του για το προσωπικό του συμφέρον», ανέφερε η Πελόζι, τονίζοντας ότι οι πράξεις αυτές του Αμερικανού προέδρου «πλήττουν την ίδια την  καρδιά του Συντάγματος μας». «Δεν μας αφήνει άλλη επιλογή», πρόσθεσε.

 

 

Νωρίτερα την Πέμπτη, ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως αν πρόκειται να προχωρήσει η παραπομπή του, «ας γίνει τώρα, γρήγορα» και πρόσθεσε πως σκοπεύει να αποκαλύψει «πόσο διεφθαρμένο είναι το σύστημα».

«Αν θέλετε να με παραπέμψετε, να το κάνετε τώρα, γρήγορα, ώστε να έχουμε μια δίκαιη δίκη στη Γερουσία και να επιστρέψει στην κανονικότητα η χώρα”, αναφέρει μεταξύ άλλων, ο Αμερικανός πρόεδρος, ενώ τονίζει ότι εκλέχτηκε για να καθαρίσει τον βάλτο “και ακριβώς αυτό είναι που κάνω».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2019, 16:58

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!