Αναγνώστου: Η ανάπτυξη του Λιμανιού αποτελεί κοινό μας στόχο με την Περιφέρεια

Στιγμιότυπο 2019 11 02 9.01.07 πμ
FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Σωκράτης Αναγνώστου, στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό, λόγω της πρόσκλησης δημόσιας δαπάνης για έργα στο λιμάνι της πόλης.

Η επιστολή:

Αξιότιμε κε Περιφερειάρχη,

με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πρόσκληση με κωδικό 080/27-11-2019, η οποία έχει ως δυνητικό δικαιούχο τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου.

Η πρόσκληση και το ύψος της συγχρηματοδοτούμενης δημόσιας δαπάνης, αποτελεί έμπρακτη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο Λιμάνι του Βόλου, το οποίο είναι το μοναδικό μεγάλο λιμάνι της Περιφέρειας. 

Η ανάπτυξη του Λιμανιού αποτελεί κοινό μας στόχο και με τη βοήθεια τόσο της Περιφέρειας όσο και της Κεντρικής Κυβέρνησης ελπίζουμε να το αναπτύξουμε, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που έχει, λόγω κομβικής του θέσης. 

Η συμβολή της Περιφέρειας είναι καθοριστική και συμβάλει στην υλοποίηση έργων τα οποία θα ήταν αδύνατο να υλοποιηθούν με ιδίους πόρους.

Επομένως, στα πλαίσια της πρόσκλησης, θα ανταποκριθούμε με την υποβολή ώριμης πρότασης εντός του τιθέμενου χρονικού ορίου και προσβλέπουμε σε μια γόνιμη συνεργασία.

error: Content is protected !!