Αρτοποιεία Μανδηλά: Δείτε πώς να αναγνωρίζετε το ποιοτικό ψωμί

psomizimoto
FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Με πρωτεργάτη τον Γιώργο Μανδηλά, εδώ και πολλά χρόνια τα Αρτοποιεία Μανδηλά εξακολουθούν να είναι ένας μικρός «γαστρονομικός προορισμός» για τους κατοίκους του Βόλου, της Νέας Ιωνίας -και όχι μόνο- εξ ου και είναι πάντα γεμάτος.

Τα Αρτοποιεία ΜΑΝΔΗΛΑ στον Βόλο μοιράζονται μαζί μας κάποιες συμβουλές για το πώς να αναγνωρίζουμε το καλό ψωμί:

1. Από την όψη του: Πρέπει τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά να έχει χρώμα που να συμβαδίζει με τον τύπο του. Η ψίχα να έχει κυψέλες, που δείχνουν πως έχει ψηθεί σωστά.

2. Με την αφή: Το καλής ποιότητας ψωμί έχει ελαστικότητα και θα επανέλθει άμεσα στις αρχικές του διαστάσεις. Αν πιέσετε με δύναμη το ψωμί, θα ακούσετε ένα τραγανό “κρακ”.

3. Μέσω της όσφρησης: Η μύτη μας δεν μπορεί να μας γελάσει . Αναγνωρίζουμε αληθινά, πλούσια αρώματα φρεσκοψημένου ψωμιού.

4. Γεύση: Θα πρέπει φυσικά να συμβαδίζει με τον τύπο του ψωμιού που έχουμε αγοράσει. Επίσης, να διατηρεί τη μυρωδιά και τη γεύση του φρέσκου ψωμιού, που καθένας μπορεί να αναγνωρίσει.

5. Την επόμενη μέρα: Το καλό ψωμί εξακολουθεί να είναι καταναλώσιμο την επόμενη μέρα, πολλές φορές μάλιστα αν έχει ζυμωθεί με προζύμι είναι ακόμα φρέσκο. Το ξαναζεσταμένο μπαγιάτικο ψωμί επίσης θα μπαγιατέψει πολύ πιο γρήγορα από το φρέσκο.

Βρείτε το πιο νόστιμο ψωμί σε ένα από τα καταστήματα ΜΑΝΔΗΛΑ:

Βόλος: 2ας Νοεμβρίου 95
Βόλος: Αγίου Δημητρίου 34 (Νέα Δημητριάδα)
Νέα Ιωνία: Εθνικών Αγώνων 53
Νέα Ιωνία: Ελ. Βενιζέλου 79
Νέα Ιωνία: Παπάγου 27

error: Content is protected !!