Δήμος Αλμυρού: Σε κλίμα συναίνεσης ψηφίστηκε το Τεχνικό πρόγραμμα

Σ16Φ1 1024x684
FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Ομόφωνα από τις δημοτικές παρατάξεις, χωρίς την παρουσία ωστόσο της ΛΑΣ Αλμυρού, ψηφίστηκε το Τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Αλμυρού σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.Τα χρήματα των τακτικών εσόδων σε έργα που έχουν ήδη ξεκινήσει, όπως αυτό της στεγασμένης λαϊκής αγοράς, είναι ήδη δεσμευμένα και δεν υπάρχουν διαθέσιμα.
Επιπλέον των έργων αυτών, έχουν ενταχτεί μόνο ορισμένα νέα, όπως έργα πυροπροστασίας (126.000 ευρώ), έργα επισκευής – συντήρησης σχολικών κτηρίων, ή προμήθεια κάδων ανακύκλωσης από χρήματα του Προγράμματος «Φιλόδημος».
Η δημοτική αρχή δεσμεύτηκε πως το Μάρτιο με Απρίλιο του επόμενου έτους θα φέρει προς έγκριση νέο τεχνικό πρόγραμμα στο οποίο θα μπορέσει να περιλάβει επιπλέον έργα έχοντας μεγαλύτερη άνεση κινήσεων τόσο από τα τακτικά έσοδα του Δήμου των μηνών που θα παρέλθουν έως τότε, όσο και αξιοποιώντας τα σχετικά προγράμματα και τη Σ.Α.Τ.Α.
Εξάλλου, σε άλλο ζήτημα, το Δ.Σ. αποφάσισε κατά πλειοψηφία να γνωμοδοτήσει θετικά για την παραχώρηση χώρων αιγιαλού, θαλάσσιου χώρου και πυθμένα, στην εταιρεία SARATOGA S.A. για την κατασκευή έργων στη θέση «Στόμιο» Αμαλιάπολης.

error: Content is protected !!