ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επίσκεψη του δημάρχου Σκιάθου στο Επιμελητήριο Μαγνησίας [εικόνες]

IMG 1617

Τρόπους συνέργειας ώστε το νησί του Παπαδιαμάντη να αναβαθμιστεί ως προορισμός εξέτασαν στη σημερινή τους συνάντηση ο Δήμαρχος Σκιάθου Θεόδωρος Τζούμας και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλης Μπασδάνης.

KEN 728X100 2

Ο κ. Τζούμας ζήτησε να ενημερωθεί για τα προγράμματα που μπορούν από κοινού να τρέξουν γι’ αυτό τον σκοπό, ενώ ο κ. Μπασδάνης πρότεινε τη δημιουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας από το Επιμελητήριο όπου θα προβάλλονται και θα προωθούνται ενοικιαζόμενα δωμάτια του νησιού.

Ταυτόχρονα, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου υπογράμμισε ότι εκτός της τουριστικής δραστηριότητας που έτσι κι αλλιώς τα τελευταία χρόνια η Σκιάθος βρίσκεται στις πρώτες θέσεις, θα πρέπει να υπάρξει στόχευση για την προβολή και προώθηση της παραγωγικής φυσιογνωμίας του νησιού σε εκθέσεις του εξωτερικού, αλλά και σε άλλα θεματικά forum.

Ακόμη, συζητήθηκε και η προοπτική ανάπτυξης επιχειρηματικού πάρκου στο νησί, διαδικασία που πρέπει να περάσει πρώτα και από το ΓΠΣ, αλλά και η προοπτική συνεργασίας μέσω ΕΟΑΕΝ σε θέματα που άπτονται τη νησιωτική Ελλάδα γενικότερα.

 

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

error: Content is protected !!