Φιλανθρωπική εκδήλωση για τις «Άσπρες Πεταλούδες»

ASPRESPETSOURPI 001 840x440
FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1
Μεγάλη μουσική φιλανθρωπική εκδήλωση διοργανώνει το ίδρυμα ΆΣΠΡΕΣ ΠΕΤΑΛΟΎΔΕΣ τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου και ώρα 6 μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΞΕΝΙΑ.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την κάλυψη των αναγκών θέρμανσης για τα παιδιά του ιδρύματος, που ως γνωστόν πέρυσι στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.Το ίδιο και φέτος οι συμπολίτες μας καλούνται να βοηθήσουν την προσπάθεια του ιδρύματος για την αγορά του πετρελαίου θέρμανσης.
Τη μουσική κάλυψη παρέχει και φέτος το συγκρότημα της Σχολής Ελληνικής Μουσικής του Παύλου Πλάκα μ ένα ποικίλο πρόγραμμα συναυλιακό και χορευτικό.
Με την ορχήστρα της Σχολής συμμετέχουν: Νίκος Καραγιάννης μπουζούκι. Απόστολος Πλακαρος και Γιάννης Κουτσερης κιθάρα. Κώστας Βουδούρης μπαγλαμά. Νίκος Μπελος τουμπερλεκι Στα πλήκτρα θα είναι ο γνωστός μουσικός και μαέστρος Νίκος Νεβρος.   Τραγουδούν: Μπορισλαβα Γκαντσεβα, Λίτσα Αρσενοπουλου και σε έκτακτη συμμετοχή οι: Λεωνίδας Τιγκας Εύα Ηρακλέους και Ελένη Κοντογεωργίου καθώς και ο μικρός μαθητής της Σχολής Γιάννης Τριανταφυλλίδης στο μπουζούκι.  Την επιμέλεια και ενορχήστρωση του προγράμματος έχει κάνει ο Παύλος Πλάκας
error: Content is protected !!