Δραματική παρέμβαση Αγοραστού στην Ε.Ε. για την ανεργία

1575619150 279 agorastos 780x405
FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Τοποθέτηση στην ειδική συνεδρίαση ενώπιον του Επιτρόπου Απασχόλησης Ikolas Schmit, του περιφερειάρχη Θεσσαλίας.

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr  ο Κώστας Αγοραστός ξέφυγε από τα τετριμμένα και έκανε μια παρέμβαση από καρδιάς, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «η αντιμετώπιση της νεργίας δεν είναι μια πράξη ανθρωπισμού, αλλά μια πράξη δικαιοσύνης». «Δεν τη δημιούργησε η φύση την ανεργία αλλά την προκάλεσαν οι άνθρωποι με τις ενέργειές τους» συνέχισε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας υπογραμμίζοντας την ανάγκη «να κάνουμε γρήγορες κινήσεις. Το μέλλον της Ευρώπης κρίνεται από τις θέσεις εργασίας, αλλά και τις ικανοποιητικές αμοιβές ώστε να μπορούν να ζουν οι άνθρωποι αξιοπρεπώς και να μην αναζητούν άλλους τρόπους».

Δραματική παρέμβαση Αγοραστού στην Ε.Ε. για την ανεργία

Σε αυτό το σημείο ο Κώστας Αγοραστός αναφέρθηκε ειδικά στο θέμα των μεταναστών οι οποίοι κατακλύζουν την Ελλάδα λέγοντας σε δραματικό τόνο «ότι η χώρα μου αντιμετωπίζει ένα overdose μεταναστών, το οποίο αν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα θα προκαλέσει ανεξέλεγκτο τσουνάμι στην Ευρώπη. Χρειάζονται παρεμβάσεις και λύσεις ΤΩΡΑ».

Τον περιφερειάρχη συνεχάρησαν για την τοποθέτησή του τόσο ο Επίτροπος και οι λοιπές αντιπροσωπείες, ιδιαιτέρως δε αυτή της Ιταλίας που αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα με την ανεργία και τους μετανάστες.

Δραματική παρέμβαση Αγοραστού στην Ε.Ε. για την ανεργία

Πηγή: trikalavoice.gr

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!