ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

LIVE: Η φωταγώγηση του Βόλου με Δέσποινα Βανδή και Χρήστο Μάστορα [απευθείας σύνδεση]

vandi mastoras dentro
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Ένα «υπερθέαμα ήχων, χρωμάτων και φωτός» θα απολαύσουν και φέτος οι χιλιάδες κάτοικοι του Βόλου, αλλά και οι επισκέπτες της περιοχής καθ΄όλη την περίοδο των εορτών. Η πρωτεύουσα της Μαγνησίας αναμένεται να γίνει και φέτος ένας από τους κορυφαίους χριστουγεννιάτικους προορισμούς.

KEN

 

Η έναρξη των εκδηλώσεων θα γίνει σήμερα στις 19.30, με την παρουσία σπουδαίων Ελλήνων καλλιτεχνών, όπως οι Δέσποινα Βανδή και Χρήστος Μάστορας-Μέλισσες, οι οποίοι θα εμφανισθούν στην τελετή φωταγώγησης της πόλης, στην παραλία του Βόλου, στο ύψος του Πανεπιστημίου. Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα διαρκέσουν σαράντα ημέρες.

Κατά την τελετή, ο Δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος θα πατήσει το «μαγικό» κουμπί της εορταστικής φωταγώγησης ενώ θα ριφθούν και πυροτεχνήματα.

 

Στην περιοχή της παραλίας θα τοποθετηθούν πέντε γιγαντοοθόνες ενώ από τα μεγάφωνα θα μεταδίδονται μελωδίες σχεδόν σε όλο το μήκος της παραλιακής οδού από την περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου έως το κεντρικό λιμάνι.

 

Με τη λήξη της τελετής, η χριστουγεννιάτικη μαγεία θα συνεχιστεί με τις στολισμένες άμαξες και τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Βόλου να ηγούνται πορείας του Δημάρχου, των καλλιτεχνών και του κοινού κατά μήκους της Λεωφόρου Δημητριάδος κάτω από τον «μπλε ουρανό», με στάση στο θεματικό πάρκο των Δεινοσαύρων και τελικό προορισμό το Χωριό του Άη Βασίλη στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.

 

Ένα από τα αξιοσημείωτα των εκδηλώσεων θα είναι η παρουσία μπροστά από το Πανεπιστήμιο, της περίφημης μυθικής “Αργούς, που “βγήκε στην στεριά” προσαρμοσμένη και στολισμένη στις επιταγές των ημερών, ώστε ο Βόλος και οι κάτοικοί του να στείλουν σε όλη την Ελλάδα ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας, ότι «Όταν Θέλουμε, Μπορούμε».

Δείτε την μεγάλη γιορτή σε απευθείας σύνδεση:

 

error: Content is protected !!