ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τι μοίρασε στους βουλευτές Μαγνησίας ο Αχιλλέας Μπέος – Γεύμα για λίγους σε γνωστό εστιατόριο

Screenshot 569
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Γεύμα εργασίας και… συνενόησης διοργάνωσε σήμερα στο εστιατόριο “Η Λεύκα του Μανώλη” απέναντι από το ξενοδοχείο ΞΕΝΙΑ ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.

KENT728X100 1

Στο τραπέζι ήταν καλεσμένοι οι τέσσερις βουλευτές της ΝΔ Χ. Μπουκώρος, Ζ. Μακρή, Θ. Λιούπης και Κ. Μαραβέγιας, ο γ.γ. του Υπουργείου Οικονομικών Χ. Τριαντόπουλος, ο γ.γ. του Υπουργείου Τουρισμού Κ. Λούλης, οι αντιδήμαρχοι Βόλου Θ. Θεοδώρου και Χ. Στεφόπουλος, ενώ παρόντες ήταν ο γ.γ. του Δήμου Βόλου και ο δικηγόρος Π. Καϊμακάμης.

Ο κ. Μπέος ζήτησε από όλους να ενώσουν τις δυνάμεις τους για το καλό της πόλης και να προωθηθούν διάφορα ζητήματα που παραμένουν ανοιχτά.

Μάλιστα, τους έδωσε έναν φάκελο με όλα τα σημαντικά εν εξελίξει ζητήματα όπως το Μουσείο της Αργούς, οι κυκλικοί κόμβοι, η επαναχάραξη της χερσαίας ζώνης, η κατασκευή Μονάδας επεξεργασίας αποβλήτων, η γέφυρα στο Αλιγαρόρεμα, η Παραχώρηση του Πανθεσσαλικού σταδίου στον Δήμο Βόλου και η ανακατασκευή του Δικαστικού Μεγάρου. Για το τελευταίο ζήτημα ορίστηκε νέο ραντεβού στις 23 Δεκεμβρίου, προκειμένου να καθοριστεί η θέση της πόλης.

 

error: Content is protected !!