Ακαθαρσίες στο κέντρο της Λάρισας – Ένα …κοτέτσι στο πλέον τουριστικό σημείο της πόλης (φωτο)

10 akatharsies 780x405
milonas 728x90 1
FCO Banner 728x110 1

Μια καθόλου ελκυστική εικόνα αντικρίζει κάποιος όταν βρεθεί σε συγκεκριμένο σημείο στο κέντρο της Λάρισας και μάλιστα στο πιο τουριστικό σποτ, δίπλα από το Αρχαίο Θέατρο.

Ακριβώς στο σημείο έχει τοποθετηθεί κάδος ανακύκλωσης γυάλινων συσκευασιών, ο οποίος είναι γεμάτος ακαθαρσίες των πουλιών, πλαστικά με καφέδες και ο περιβάλλων χώρος βρίσκεται στην ίδια άσχημη κατάσταση.

Τα παραπάνω επισημαίνει αναγνώστης του onlarissa.gr ο οποίος συνοδεύει το κείμενο με φωτογραφίες που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Συγκεκριμένα αναφέρει στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα:

«Σε κεντρικό πεζόδρομο της Λάρισας (Παπαναστασίου) κοντά στο Αρχαίο Θέατρο, τοποθετήθηκε κάδος ανακύκλωσης γυάλινων συσκευασιών, που μόνο γυάλινες συσκευασίες δε συλλέγει. Ο κάδος έχει βρομίσει με κουτσουλιές και πλαστικά κύπελλα από καφέδες. Την όλη εικόνα έρχεται να συμπληρώσει η βρωμιά που έχει κάτω ο πεζόδρομος καθώς δεν καθαρίζεται από τους αρμόδιους! Έχει δημιουργηθεί ένα κοτέτσι σε κεντρικό και άκρως τουριστικό πεζόδρομο. Είναι κρίμα να δείχνουμε τέτοια εικόνα στους επισκέπτες της πόλης μας».

Δείτε φωτογραφίες:

Ακαθαρσίες στο κέντρο της Λάρισας – Ένα …κοτέτσι στο πλέον τουριστικό σημείο της πόλης (φωτο)Ακαθαρσίες στο κέντρο της Λάρισας – Ένα …κοτέτσι στο πλέον τουριστικό σημείο της πόλης (φωτο)Ακαθαρσίες στο κέντρο της Λάρισας – Ένα …κοτέτσι στο πλέον τουριστικό σημείο της πόλης (φωτο)Ακαθαρσίες στο κέντρο της Λάρισας – Ένα …κοτέτσι στο πλέον τουριστικό σημείο της πόλης (φωτο)Ακαθαρσίες στο κέντρο της Λάρισας – Ένα …κοτέτσι στο πλέον τουριστικό σημείο της πόλης (φωτο)Ακαθαρσίες στο κέντρο της Λάρισας – Ένα …κοτέτσι στο πλέον τουριστικό σημείο της πόλης (φωτο)Ακαθαρσίες στο κέντρο της Λάρισας – Ένα …κοτέτσι στο πλέον τουριστικό σημείο της πόλης (φωτο)

 

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!