ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εσπερίδα από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο στη Λάρισα

c7b70e9133d0c4b9ed37715f1ffb8565 XL

Η ερευνητική ομάδα DAISSy του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου σας προσκαλούν σε εσπερίδα με τίτλο «Ανάπτυξη σύγχρονων ικανοτήτων νέων επιχειρηματιών», την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019, ώρες: 18:00 έως 21:00, στα γραφεία του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστήμιου στη Λάρισα, Ηρώων Πολυτεχνείου 211.

Η Εσπερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου YouBrand – Storytelling and Pitching for Start-ups (http://www.youbrand.cku2.pl/), το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Erasmus+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στο οποίο συμμετέχει η ερευνητική ομάδα DAISSy του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Το έργο έχει ως στόχο την ανάπτυξη σύγχρονων ικανοτήτων που είναι αναγκαίες για τους νέους επιχειρηματίες του 21ου αιώνα, όπως: τη βελτίωση των ικανοτήτων εύρεσης εργασίας, τη δημιουργία εταιρικής αφήγησης, τη δημιουργία σύντομων εταιρικών μηνυμάτων, τη δημιουργία εταιρικής επωνυμίας, την εύρεση κεφαλαίων από το πλήθος, τη δημιουργία επιχειρηματικού καμβά, κ.α. με έμφαση πάντα στις νεοφυείς επιχειρήσεις.

Η κοινοπραξία περιλαμβάνει συνολικά 5 εταίρους από 5 χώρες (Ελλάδα, Ιταλία, Πολωνία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο), με Συντονιστή για το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και Επιστημονικό Υπεύθυνο τον κύριο Αχιλλέα Καμέα, Καθηγητή ΣΘΕΤ, Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Στόχος της Ημερίδας είναι να παρουσιαστεί το έργο YouBrand, οι δραστηριότητές του, τα ερευνητικά αποτελέσματα καθώς επίσης και οι υφιστάμενες προοπτικές εκπαίδευσης και κατάρτισης για νέους επιχειρηματίες αλλά και η εφαρμογή αυτών σε πρακτικό επίπεδο.

Η Ημερίδα απευθύνεται σε νέους επιχειρηματίες, σε εκπαιδευτές, σε καθηγητές, σε παρόχους κατάρτισης, σε ερευνητές, σε φοιτητές αλλά και σε αποφοίτους σχετικών τμημάτων.

Είσοδος Ελεύθερη

Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.  

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 4
error: Content is protected !!