ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δικαιώθηκε ο Αχιλλέας Μπέος – Αθώος για την τιμωρία της Super League

mpeos korio
FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Το Διοικητικό Εφετείο απάλλαξε τον Αχιλλέα Μπέο από την τιμωρία του από την Πειθαρχική επιτροπή της Super League, η οποία προέβλεπε χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ και αποκλεισμό για ένα μήνα από την είσοδο στα γήπεδα.

Σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Βόλου αναφέρει:

“Την προηγούμενη Πέμπτη 28/11 αποτέλεσε είδηση η τιμωρία (!!!) μου από μία αναρμόδια επιτροπή με μία κατάπτυστη απόφαση που όμοια της δεν έχει υπάρξει στο παρελθόν.
Την προηγούμενη Τετάρτη 4/12 ως Ελληνας νομοταγής πολίτης, προσέφυγα στο Διοικητικό Εφετείο κατά της συγκεκριμένης κατάπτυστης απόφασης, όπου και δικαιώθηκα πανηγυρικά.
Δυστυχώς μέχρι και σήμερα, ακόμα και η Σούπερ Λίγκα αν και έχει λάβει γνώση της αθωωτικής μου απόφασης, δεν την έχει ανακοινώσει, αφήνοντας να αιωρείται ότι παραμένω τιμωρημένος.
Σε όλη μου τη ζωή, έχω να μάθει να με κρίνουν οι φυσικοί μου Δικαστές και να σέβομαι τις όποιες αποφάσεις τους.
Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν μπορώ να σεβαστώ και να δεχθώ κατάπτυστες Πειθαρχικές ποινές από επικίνδυνους και κυρίως αναρμόδιους.
Ειλικρινά, λυπάμαι πολύ που βιώνω καθημερινά τέτοιες αδικίες, αλλά ευχαριστώ το Θεό που μου δίνει δύναμη, ώστε να πολεμάω παρόμοιες καταστάσεις και να διεκδικώ το δίκιο μου μέχρι τέλους.
ΥΓ: Λυπάμαι πολύ για το κατάντημα που έχει περιέλθει η Σούπερ Λίγκα από διάφορες μαριονέτες και λυπάμαι ακόμα περισσότερο που το 2006 ήμουν ένας εξ αυτών που είχαν την ιδέα και υλοποιήσαμε τη δημιουργία της.”

error: Content is protected !!