ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανείσπρακτες οφειλές 31,1 εκατ. ευ­ρώ στο δήμο Λαρισάιων λόγω …λουκέτων

louketo 780x405
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Ο δήμος Λαρισαίων θα συνεχίσει να επενδύει σύμφωνα με τον στόχο του προϋπολογισμού του για το 2020, η έγκριση του οποίου θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο την ερχόμενη Πέμπτη.

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Θάνος Αδαμόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Ελευθερία, όπου τόνισε πως την προηγούμενη δημοτική περίοδο, ο Δήμος Λαρισαίων επένδυσε 20 εκατομμύρια ευρώ από ίδιους πόρους σε έρ­γα ενώ «στόχος του νέου προϋπολο­γισμού είναι η συνέχεια των έργων και των επενδύσεων και στη νέα θητεία η στόχευση αφορά σε έργα και επενδύ­σεις που θα χρηματοδοτηθούν «από διάφορες πηγές» αντί των ιδίων πό­ρων τα προηγούμενα χρόνια.

Ανείσπρακτες οφειλές 31,1 εκατ. ευ­ρώ στο δήμο Λαρισάιων λόγω …λουκέτων

«Πληγή» του νέου προϋπολογισμού, όπως και των προϋπολογισμών προ­ηγούμενων οικονομικών ετών, όπως δηλώνει ο κ. Αδαμόπουλος αποτελούν οι ανείσπρακτες οφειλές που σήμερα ανέρχονται σε 31,1 εκατ. ευ­ρώ. Οφειλές αυξημένες κατά 2,4 εκατ. ευρώ σε σύγκριση με πέρυσι (28,7 εκατ. ευρώ) καθώς επιχειρήσεις που έβαλαν λουκέτο είναι αδύνατο να εξοφλήσουν οφειλές προηγούμενων δεκαετιών σε αντίθεση με μεγάλο αριθμό πολιτών που αξιοποιεί ρυθμίσεις για τις οφειλές του. Οφειλές που αυξάνονται για τον πρόσθετο λό­γο ότι πλέον, βεβαιώνονται».

Με πληροφορίες από την Εφημερίδα Ελευθερία (Βαγγέλης Κακάρας)

Πηγή: onlarissa.gr

KENT728X100
error: Content is protected !!