Την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων των Γενοκτονιών τίμησε η Λάρισα (φωτο – βίντεο)

DSC 0374 lygeros genoktonia
FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Διάλεξη με θέμα: «Από τους γενοκτονημένους λαούς στα Δικαιώματα της Ανθρωπότητας» και με ομιλητή τον Δρ. Νίκο Λυγερό, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε με τη στήριξη του Δήμου Λαρισαίων στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Μνήμης των Θυμάτων των Γενοκτονιών.

Παράλληλα, παρουσιάστηκε το θεατρικό έργο του συγγραφέα Νίκου Λυγερού «Πέντε Κινήσεις για μία Σιωπή» από την «Ένωση Θεάτρου» σε σκηνοθεσία Ζουμπούλη Παπαπαρασκευά.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν οι κάτωθι σύλλογοι:

  • Σύλλογος Ποντίων Λάρισας
  • Πολιτιστικός Σύλλογος Παλιννοστούντων Ποντίων Λάρισας
  • Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Λάρισας
  • Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών Ν. Λάρισας
  • Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σύλλογος Αβέρωφ «Ο ΘΕΤΤΑΛΟΣ»
  • Ισραηλιτική Κοινότητα Λάρισας

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων των Γενοκτονιών τίμησε η Λάρισα (φωτο - βίντεο)Την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων των Γενοκτονιών τίμησε η Λάρισα (φωτο - βίντεο)Την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων των Γενοκτονιών τίμησε η Λάρισα (φωτο - βίντεο)Την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων των Γενοκτονιών τίμησε η Λάρισα (φωτο - βίντεο)Την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων των Γενοκτονιών τίμησε η Λάρισα (φωτο - βίντεο)Την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων των Γενοκτονιών τίμησε η Λάρισα (φωτο - βίντεο)Την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων των Γενοκτονιών τίμησε η Λάρισα (φωτο - βίντεο)Την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων των Γενοκτονιών τίμησε η Λάρισα (φωτο - βίντεο)Την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων των Γενοκτονιών τίμησε η Λάρισα (φωτο - βίντεο)Την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων των Γενοκτονιών τίμησε η Λάρισα (φωτο - βίντεο)Την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων των Γενοκτονιών τίμησε η Λάρισα (φωτο - βίντεο)Την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων των Γενοκτονιών τίμησε η Λάρισα (φωτο - βίντεο)

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!