Τρίτεκνοι Μαγνησίας: Μας αντιμετωπίζουν ως πλούσιους

kinoniko merisma 2019 758x505
milonas 728x90 1
728x110

«Παρά τις δεσμεύσεις για κοινωνική ευαισθησία, για θετική αντιμετώπιση του έντονου δημογραφικού προβλήματος από την κυβέρνηση,  οι τρίτεκνοι μένουν εκτός της κυβερνητικής ρύθμισης για το “κοινωνικό μέρισμα”» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους τα μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων Μαγνησίας και συνεχίζουν:

«Έξω ακόμα και από τη ρύθμιση για τα αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού που αγόρασαν οι πολυμελείς οικογένειες με παρότρυνση του κράτους για να μπορούμε να μεταφέρουμε τις οικογένειες μας.

Όταν υπάρχει δυνατότητα φορολογικών ελαφρύνσεων για τις ΠΑΕ,  δεν μπορεί να μην υπάρχουν για τις οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Απαιτούμε – δεν επαιτούμε – να συμπεριληφθεί ρύθμιση για τις τρίτεκνες οικογένειες με κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια. Καλούμε τον πρωθυπουργό – που είναι τρίτεκνος – την κυβέρνηση, τους βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, σε μια Ελλάδα που γερνάει, σε μια διαρκή λιτότητα,  που για πολλά χρόνια και η πολυμελής οικογένεια στενάζει από τα οικονομικά βάρη, την ανεργία, τη μετανάστευση των παιδιών της.

Διεκδικούμε να ζήσουμε τα παιδιά μας με αξιοπρέπεια! »

error: Content is protected !!