ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα πτήση για Σκιάθο κάθε Τετάρτη από την Αθήνα και τον χειμώνα

79374902 641914946346191 8175402499121872896 n

Στο πλαίσιο των ενεργειών της Δημοτικής Αρχής για τη βελτίωση της αεροπορικής σύνδεσης της Σκιάθου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση  του Δημάρχου Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της AEGEAN AIRLINES Δημήτρη Γερογιάννη, στη συνάντηση τον Δήμαρχο συνόδευσε ο ειδικός σύμβουλος σε θέματα αεροπορικής σύνδεσης, Κυβερνήτης της AEGEAN AIRLINES Γρηγόρης Φλέσσας, που συνέβαλε καθοριστικά στην προσπάθεια αυτή του Δήμου.

KEN 728X100

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του ιδρυτή του Ομίλου της Aegean Airlines αείμνηστου Θεόδωρου Βασιλάκη.

Η συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με την Aegean  Airlines έχει φέρει ήδη θετικά αποτελέσματα, σε ότι αφορά τη σύνδεση με την Αθήνα, στο χειμερινό εβδομαδιαίο πρόγραμμα πτήσεων της OLYMPIC AIRLINES (AEGEAN GROUP) όταν μετά από πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής και την καθοριστική συμβολή του κ. Φλέσσα, προστέθηκε μια ακόμα πτήση κάθε Τετάρτη. 

Πρόκειται για πάγιο αίτημα των κατοίκων και των τριών νησιών των Σποράδων, καθότι τους δίνει τη δυνατότητα, διευθέτησης υποθέσεων που έχουν σχέση με δημόσιες υπηρεσίες αλλά το σπουδαιότερο, για ιατρικούς λόγους.

Ο Δήμος Σκιάθου ευχαριστεί θερμά τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της AEGEAN AIRLINES Κο Δημήτρη Γερογιάννη καθόσον με εξαιρετική ευαισθησία εξέτασε το θέμα, ώστε να υλοποιηθεί άμεσα.

error: Content is protected !!