Στη Λάρισα η 30η συνέλευση της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης – Αποχέτευσης

kalogiannhs 780x405
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Στη Λάρισα θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 16 και 17 Δεκεμβρίου, η 30η συνέλευση της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης – Αποχέτευσης.

Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, ο δήμαρχος Λαρσιαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Στην Λάρισα, τόπο όπου ιδρύθηκε το 1989 η Ένωση Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης – Αποχέτευσης μετά από πρωτοβουλία του αειμνήστου δημάρχου της πόλης Αριστείδη Λαμπρούλη, επιστρέφουν το διήμερο 16 και 17 Δεκεμβρίου τα μέλη της προκειμένου να μετάσχουν στην 30η τακτική συνέλευσή τους. Η συνέλευση έχει χαρακτήρα αφενός απολογιστικό για το έργο της απερχόμενης διοίκησης και αφετέρου θα οδηγήσει στην εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και  Ελεγκτικής Επιτροπής για την επόμενη τετραετία.

Κατά τα χρόνια που μεσολάβησαν η ΕΔΕΥΑ κατάφερε να αποτελέσει τον κοινό φορέα συντονισμού, διεκδίκησης αλλά και στήριξης των 126 ΔΕΥΑ της χώρας που την απαρτίζουν, επιτυγχάνοντας ένα σημαντικότατο έργο, παρά τις δυσκολίες, που αφορά σε ένα από τα πλέον ζωτικά στοιχεία της καθημερινότητας των πολιτών, το νερό. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός της όλα τα προηγούμενα χρόνια βρέθηκαν ζητήματα που αφορούν στην αναπτυξιακή πορεία των ΔΕΥΑ της χώρας, στην εισαγωγή συστημάτων και σύγχρονων εγκαταστάσεων ύδρευσης από αυτές ώστε να εξασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα και υγιεινή του νερού, στην σχεδίαση μέτρων διαχείρισης των λεκανών απορροής των ποταμών και σειρά άλλων.

Ως Δήμαρχος της Λάρισας και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ θα καλωσορίσω τις αντιπροσωπείες που θα έρθουν στην πόλη μας, ευχόμενος επιτυχή έκβαση των εργασιών της συνέλευσης της ΕΔΕΥΑ και καλή διαμονή. Άλλωστε στη διάρκεια του διημέρου, πέρα από τις εργασίες της συνέλευσης και την εκλογική διαδικασία, τα μέλη των αντιπροσωπειών των ΔΕΥΑ  και οι συνοδοί τους θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν την Λάρισα, να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις και να ξεναγηθούν σε μνημειακά σημεία της πόλης και μουσεία.”

Πηγή: onlarissa.gr

KENT728X100 1
error: Content is protected !!