Σάλος για την ανάρτηση της Κασιμάτη στο facebook

2785323
FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019, 11:32

Αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση στο facebook της Νίνας Κασιμάτη η οποία έγραψε: «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι» για το λάθος της ΕΡΤ να αναφέρει τη Ντόρα Μπακογιάννη ως βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία σημειώνει ότι η ενέργεια της κ. Κασιμάτη να γράψει στο facebook «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι» αποτελεί προσβολή όχι μόνο για την Αστυνομία αλλά και για τη Δημοκρατία. «Περιμέναμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει τη δημοκρατική ευαισθησία και να την αποδοκιμάσει. Καλούμε τον κ. Τσίπρα να αποπέμψει την κυρία Κασιμάτη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει η Πειραιώς.

ΠΟΑΣΥ σε Κασιμάτη: «Ζήτα συγγνώμη»

Εν τω μεταξύ, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με την οποία καλεί την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει συγγνώμη και σημειώνει ότι σε διαφορετική περίπτωση θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ:

«Η κα βουλευτής θα έπρεπε, ως εκ της ιδιότητάς της να γνωρίζει, άλλως την πληροφορούμε, ότι οι άνδρες και γυναίκες αστυνομικοί σε όλη τη Χώρα δεν είναι «μπάτσοι», αλλά κρατικοί λειτουργοί με υψηλό το δημοκρατικό τους φρόνημα, οι οποίοι πασχίζουν καθημερινά υπό αντίξοες και επικίνδυνες συνθήκες να διαφυλάξουν το αγαθό της ασφάλειας της κοινωνίας και τελικά τις αρχές της δημοκρατίας. Δεν είναι «γουρούνια» ούτε ασφαλώς «δολοφόνοι» και δεν επιτρέπεται σε οποιονδήποτε, πολύ περισσότερο σε έναν εκπρόσωπο του Νομοθετικού να αναμασά τέτοιας εφηβικής αφέλειας και μεταχουντικής συμπλεγματικής νοοτροπίας συνθήματα, ακόμα και δίκην αστεϊσμού!

Καλούμε την κα Βουλευτή, έστω και τώρα, να αντιληφθεί το ολίσθημά της και να ζητήσει δημόσια συγνώμη για την αχαρακτήριστη αυτή ενέργειά της. Εάν δεν το πράξει, χωρίς περιστροφές και μισόλογα, ανταποκρινόμενη στο θεσμικό της ρόλο, ως εκπρόσωπος κόμματος εξουσίας, σημαίνει ότι εννοεί την κάθε συκοφαντική της λέξη, οπότε θα προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη, για να προστατεύσουμε την πληγωμένη τιμή και υπόληψη της Ελληνικής Αστυνομίας και του προσωπικού της που εκπροσωπούμε».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019, 11:32

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!