Ευθεία επίθεση Λούλη σε Σούρλα: Κοινός συκοφάντης – Τον μαύρισαν οι ψηφοφόροι

loulis
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Δεν έχει τέλος η κόντρα ετών μεταξύ του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Τουρισμού και γνωστού βιομηχάνου Κώστα Λούλη και του τέως Υπουργού Γιώργου Σούρλα.

KENT 2

Ο κ. Λούλης σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην TRT αναφέρθηκε στην πρόσφατη παρουσία του στις δικαστικές αίθουσες, προκειμένου να υπερασπιστεί ως μάρτυρας τον Γιώργο Μουλά, απέναντι στην μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον του ο πρώην βουλευτής της ΝΔ.

Ο κ. Λούλης υπεραμύνθηκε της κίνησής του λέγοντας οτι με τον κ. Μουλά τους συνδέει μία φιλία από το σχολείο και εκτιμά την πορεία του αφού είναι ένας ήσυχος άνθρωπος.

Στη συνέχεια ο κ. Λούλης επιτέθηκε εκ νέου στον κ. Σούρλα λέγοντας:

«Επί ένα 20λεπτο άκουγα στο δικαστήριο τον κ. Σούρλα να πλέκει το εγκώμιό του. Λίγο πολύ έλεγε οτι είναι ένας Σαρλ Ντε Γκωλ της Ελλάδας. Μπορεί να είναι στο ύψος αν τον μετρήσουμε, αλλά καμία σχέση στη βαρύτητα. “Τέτοιος βουλευτής δεν πέρασε ποτέ”, είπε ο συνήγορός του. Βέβαια αν είσαι ο καλύτερος, δεν το λες εσύ, ειδικά όταν σε έχουν μαυρίσει οι ψηφοφόροι και έφυγες με το κεφάλι κάτω. Λες και ξέχασαν όλοι οτι ο κ. Σούρλας ήταν ένας κοινός συκοφάντης και στο πρόσωπό μου. Δεν αποδείχθηκε τίποτα για τις καταγγελίες που έκανε για μένα. Τον προκάλεσα. “Τώρα που δεν έχεις την ασυλία, μπορείς να τα επαναλάβεις;” Εσίγησε μετά ως άλλος ιχθύς», ανέφερε ο κ. Λούλης και συνέχισε:

«Πήγα στο δικαστήριο γιατί αισθάνθηκα οτι ήταν αποκορύφωμα θράσους από τη μεριά του Σούρλα, που ισοπέδωνε πάντα κάθε αντίπαλό του καλυμμένος πίσω απο τη βουλευτική ασυλία και με αυτό το στυλ της λαϊκίστικης δεξίας, που είναι ότι χειρότερο υπάρχει. Να μας πει τι έκανε τόσα χρόνια βουλευτής. Δεν υπάρχει τίποτα να πει. Η εικόνα ενός πολιτικού είναι τα έργα του. Εγώ έχω πει να μας πει που φύτεψε μία πορτοκαλιά, να πηγαίνουμε να παίρνουμε ένα πορτοκάλι» συμπλήρωσε ο γενικός γραμματέας Τουρισμού.

error: Content is protected !!