Το… χαβά τους οι εργολάβοι – Μηνύσεις για τα μπάζα προανήγγειλε ο Καλογιάννης

DSC 0594 proypologismos symvoylio
MANOLLO GIF
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Σε πλήθος ερωτήσεων πριν την ψήφιση του προϋπολογισμού απάντησε ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης. Ειδικότερα ανέφερε:

Τα μπάζα και οι εργολάβοι

Μηνύσεις για τους εργολάβους οι οποίοι όπως τόνισε δεν ακολουθούν τις νόμιμες διαδικασίες με αποτέλεσμα να διάφορες περιοχές να γεμίζουν μπάζα προανήγγειλε ο δήμαρχος Λαρισαίων. Όπως πρόσθεσε ο δήμος θα προχωρήσει στον καθαρισμό τους, ενώ δήλωσε πως θα αυστηροποιηθεί η στάση του απέναντι σε τέτοιες πρακτικές.

Ο αέρας

Απαντώντας σε ερώτηση της Ορμής Ανανέωσης για τον αέρα που αναπνέουν οι Λαρισαίοι ανέφερε πως δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτόν και πως τα στοιχεία της ανακοίνωσης δεν προήλθαν από επίσημες μετρήσεις. Μάλιστα ο δήμος παραχώρησε μια μηχανή για μέτρηση ποιότητας αέρα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας η οποία είναι και η αρμόδια για αυτές τις μετρήσεις.

Νεοκλασικά

Ο κ. Καλογιάννης ανέφερε πως η δημοτική αρχή ενδιαφέρεται για τα νεοκλασικά κτήρια της 31ης Αυγούστου ώστε να σωθεί το ένα τουλάχιστον από τα δύο.

Το Θεσσαλικό

Σε καταγγελία για υπάλληλο ο οποίος δουλεύει στο Θεσσαλικό Θέατρο «διατυμπανίζοντας» πως προσφέρει τις υπηρεσίες του οικειοθελώς και χωρίς αμοιβή – ενώ δουλεύει πλήρες ωράριο – προχώρησε ο δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «Λάρισα Μπροστά» κ. Βασίλης Παπαδημητρίου.

Απαντώντας του ο κ. Καλογιάννης τόνισε πως δεν είναι εν γνώσει του το συγκεκριμένο περιστατικό τονίζοντας πως αν όντως ισχύει ο υπάλληλος «θα πρέπει να απομακρυνθεί χθες».

Φιλόδημος

Την άποψη ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα (τουλάχιστον προς το παρών) για το πρόγραμμα Φιλόδημος εξέφρασε ο κ. Καλογιάννης, προσθέτοντας πως ήταν ένα πρόγραμμα με ευρεία αποδοχή τονίζοντας πως είναι επιτακτικό να συνεχιστούν τα έργα που έχουν ήδη μπει σε αυτόν.

Η κ. Καραλαριώτου προσθέτοντας στη συζήτηση ανέφερε πως στη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ ο Υπουργός Εσωτερικών δεσμεύτηκε πως δεν θα κινδυνέψει κανένα έργο που έχει μπει στο πρόγραμμα.

Μαρίνος Τζώτζης

Πηγή: onlarissa.gr

KEN
error: Content is protected !!