Μεγάλη εκδήλωση στον Βόλο για την «Ημέρα του Φυλακισμένου»

fylakismenos 1
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Με υψηλές προσδοκίες και ενθουσιασμό αναμένουν οι αμέτρητοι φίλοι του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ» και το κοινό της πόλης μας  τη μουσική παράσταση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15/12, στις 6μ.μ., στο Πν. Κέντρο 9Κ. Καρτάλη – Ανθ. Γαζή),  ανήμερα του Αγίου Ελευθερίου, Προστάτου των Κρατουμένων, για την γνωστοποίηση των σκοπών της Διακονίας και την οικονομική ενίσχυση των δράσεών της. Τη φετινή 24η ετήσια εκδήλωση, που έχει τίτλο «Θέλω να ονειρεύομαι», αναλαμβάνει αφιλοκερδώς το αγαπημένο μουσικό σύνολο «ΗΧΟΜΕΛΟΝ» με συντελεστές του: Κατερίνα Κασιμάτη, τραγούδι-πιάνο, Θανάση Κατεργάρη, τραγούδι-κιθάρα,  Μιλτιάδη Μίλτο, τραγούδι-κιθάρες, Νικόλαο Παρθένη, τραγούδι-κρουστά. Οι καλλιτέχνες  θα μας ταξιδέψουν στον υπέροχο κόσμο της σαγηνευτικής ελληνικής σύνθεσης και στίχου.

KENT728X100 1

 Στην παράσταση συμμετέχουν, επίσης, οι μαθητές του 2ου ΓΕΛ Βόλου Ιωάννα Καρανικόλα και Ορφέας Υφαντίδης στην αφήγηση σπουδαίων μικροκειμένων λογοτεχνικού και θεολογικού στοχασμού υπό μορφήν ταινίας μικρού μήκους, και Βαϊνοπούλου Ειρήνη στο πιάνο.

Ο «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ» προσκαλεί όλους τους φίλους και συμπαραστάτες της πολυετούς  του διαδρομής να πλαισιώσουν την κορυφαία αυτή εκδήλωση, που θα ικανοποιήσει, με την υψηλή της ποιότητα και αισθητική και τον πιο απαιτητικό θεατή.

Την εκδήλωση θα τιμήσει, με την παρουσία του, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος.

Τιμή εισόδου 3 ΕΥΡΩ, για την ενίσχυση του έργου του «Εσταυρωμένου»

error: Content is protected !!