Κίνημα Αλλαγής: Αυτοί είναι οι Βολιώτες που απαρτίζουν τους Τομείς Πολιτικής

kinal 44049801 1
stergiou
fotou
728x110 3

Από το Κίνημα Αλλαγής ανακοινώθηκαν σήμερα όλα τα θα στελεχώσουν τους 37 τομείς Πολιτικής του κόμματος και θα αναλάβουν την καθημερινή πολιτική παρέμβαση του ενόψει της κρίσιμης πολιτικής περιόδου που ακολουθεί, την περαιτέρω εξειδίκευση του προγραμματικού πλαισίου αλλά και την κοινωνική δικτύωση του Κινήματος Αλλαγής.

728X100 3

Σύμφωνα με τον Γραμματέα του κόμματος Μανώλη Χριστοδουλάκη, στους Τομείς συμμετέχουν περισσότερα από 1300 στελέχη, συνδυάζοντας ακαδημαϊκή, επιστημονική, επαγγελματική και πολιτική κατάρτιση, μαζί με την απαιτούμενη πολιτική ανανέωση, με νέους ανθρώπους σε θέσεις κλειδιά, πάντα φυσικά αξιοποιώντας τη γνώση των εμπειρότερων στελεχών. “Για πρώτη φορά, η συγκρότηση των Τομέων Πολιτικής γίνεται μετά από ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος που έγινε προς όλα τα στελέχη και τα μέλη μας, μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας που θα παραμείνει ανοιχτή. Για να κάνουμε πράξη αυτό που έχουμε προαναγγείλει. Να δώσουμε την ευκαιρία στη βάση μας να βάλει το δικό της λιθαράκι στη διαμόρφωση των πολιτικών προταγμάτων με τα οποία απευθυνόμαστε ξανά στην ελληνική κοινωνία.
Οι Τομείς αναλαμβάνουν την προγραμματική επεξεργασία των θέσεων του κόμματος και τις καθημερινές πολιτικές μας παρεμβάσεις στα πολιτικά ζητήματα που ανακύπτουν. Προτεραιότητα μας είναι να βρισκόμαστε δίπλα στην Ελληνική κοινωνία, να είμαστε το στήριγμα της, να αναδεικνύουμε και να λύνουμε θέματα. Ασκούμε μαχητική, υπεύθυνη και προγραμματική αντιπολίτευση. Με προτάσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας και της χώρας.” ανέφερε.

Δείτε ποιοι μετέχουν εκπροσωπώντας τη Μαγνησία:

Στη Γραμματεία του Τομέα Υγείας μετέχει ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Μαγνησίας του ΚΙΝΑΛ Νίκος Χαυτούρας, ενώ στην Ολομέλεια ο Λεωνίδας Αναστασίου, ο πολιτευτής Φώτης Χατζηδημητρίου και η Φούλη Τσιώμου.

Στη Γραμματεία Κοινωνικής Ασφάλισης μετέχει ο Δημήτρης Κουτσούκος, στην Ολομέλεια του Τομέα Αυτοδιοίκησης ο Γιάννης Καουνάς

Στον Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης μετέχουν οι: Δημήτρης Σπανός, Γιάννης Διανελλάκης, Δημήτρης Κολοτούρος, Τσιρέμπολος Ευάγγελος, Γεώργιος Χουλιαρος, Θεοχάρης Σεσκλιώτης, Ιωάννης Βέτσικος, Μάριος Βέτσικος, Βασίλης Ντούρας και Αργυρώ Ακρίβου.

Στον Τομέα Ευρωπαϊκών υποθέσεων μετέχει ο Κωνσταντίνος Πώπωτας.

Στον Τομέα Συνταξιούχων μετέχουν οι: Αλέξανδρος Λυχναρόπουλος και Ιωάννης Καράτσαλος.

Στον Τομέα Οικονομικών μετέχουν οι: Μαγδαληνή Μπελτζενίτη, Αγγελική Κουτσούκου, Ευαγγελία Κουτσούκου, και Νικόλαος Πουμάνας.

Στον Τομέα Δικαιοσύνης μετέχουν οι: Ιωάννης Διαμαντής, Γεώργιος Κυρίτσης και Γεώργιος Σινέλης.

Στον Τομέα Τουρισμού μετέχουν οι: Έλσα Ζεμπέκη, Νικόλαος Βισβίκης και Χρήστος Τσαμπρινός.

Στον Τομέα Ισότητας η Ελένη Φορτούνα και η Έλενα Χριστοδουλιά.

Στον Τομέα Μεταφορών ο Ζήσης Ντελόπουλος.

Στη Γραμματεία του Τομέα Μικρομεσαίας Επιχειρηματικότητας μετέχει ο Τρύφωνας Πλαστάρας.

Στον Τομέα Καινοτομίας, Έρευνας και Τεχνολογίας μετέχει ο Κωνσταντίνος Λυχναρόπουος.

Στον Τομέα Ανάπτυξης και Επενδύσεων μετέχει ο Γιώργος Τσαλαπόρτας.

Στον Τομέα Πολιτικής Προστασίας ο Γεώργιος Ταμπάκης.

Στον Τομέα Συνδικαλιστικού Ιδιωτικού Τομέα μετέχει ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Βόλου Θανάσης Παπαδημόπουλος.

Στον Τομέα Αυτοδιοίκησης μετέχουν οι δήμαρχοι Παναγιώτης Κουτσάφτης και Θεόδωρος Τζούμας, και οι αντιδήμαρχοι Άγγελος Ξηντάρης και Αριστείδης Βούλγαρης, αλλά και οι Απόστολος Παπατόλιας και Σταματία Παπαϊωάννου.

error: Content is protected !!