Βραβεύτηκε η ΕΨΑ και Βολιώτικο λάδι σε πανελλήνιο διαγωνισμό – Συγχαρητήρια Μπουκώρου

80278783 1319922471523387 2738956706867314688 o
milonas 728x120

Μεγάλες στιγμές έζησαν χθες οι εκπρόσωποι δύο μεγάλων Βολιώτικων επιχειρήσεων, της ΕΨΑ και της “Οικογένειας Βολιώτη” με το ελαιόλαδο, αφού απέσπασαν βραβεία σε ειδικό διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Συγχαρητήρια Χρήστου Μπουκώρου

Σε δήλωσή του σχετικά με τη βράβευση ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος ανέφερε:

Μετά τη χθεσινή βράβευση της ιστορικής βιομηχανίας Βόλου ΕΨΑ και της οικογένειας Βολιώτη για το αξεπέραστης ποιότητας λάδι, αισθάνομαι δημοσίως την ανάγκη να συγχαρώ τις δύο τοπικές βιομηχανίες που παράγουν και ανοίγουν δρόμους.
Τα σπουδαία τοπικά προϊόντα, μέσα από την προσπάθεια των συγκεκριμένων εταιρειών, αποκτούν την πρέπουσα υπεραξία και καταξίωση στη συνείδηση του καταναλωτικού κοινού της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Τελικά, αυτός πρέπει να είναι ο δρόμος για όλα τα αγροτοκτηνοτροφικά προϊόντα της Μαγνησίας μας και της Ελλάδας. Πιστοποίηση, μεταποίηση, τυποποίηση, εδραίωση εμπορικής επωνυμίας, κάλυψη των εσωτερικών αναγκών και εξαγωγές.
Είμαστε υπερήφανοι που τέτοιες εταιρείες δημιουργούν και παράγουν στον τόπο μας, τη Μαγνησία μας.
Εκφράζω τα ολόψυχα συγχαρητήρια μου, γνωρίζοντας ότι υπάρχουν και άλλες δεκάδες επιχειρήσεις του συγκεκριμένου κλάδου στη Μαγνησία μας που φέρνουν το ίδιο θαυμάσια αποτελέσματα. Τους ευχαριστούμε όλους.

error: Content is protected !!