ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στην Περιοχή Ευθύνης του Δ΄ Σώματος Στρατού περιόδευσε ο διοικητής της 1ης Στρατιάς

9 dioikhths 1hs stratias 780x405
milonas 728x120

Χθες Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019, ο Διοικητής της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος, περιόδευσε στην Περιοχή Ευθύνης του Δ΄ Σώματος Στρατού και συγκεκριμένα επισκέφθηκε διαδοχικά, την XVI Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού, την 50 Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία  και την ΧΙΙ Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού, στην περιοχή του Έβρου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Διοικητής της ΣΤΡΑΤΙΑΣ μετέβη:

Σε αριθμό Επιτηρητικών Φυλακίων, όπου  διαπίστωσε το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας και το  άριστο ηθικό του προσωπικού.

Στο Ενιαίο Κέντρο Ελέγχου-Επιτηρήσεως Συνόρων στη Νέα Βύσσα, όπου ενημερώθηκε για τη λειτουργία του από τους επικεφαλής της ΕΛΑΣ και του Στρατού Ξηράς.

Σε κεντρικά Στρατόπεδα της περιοχής όπου απευθύνοντας χαιρετισμό στο προσωπικό του Σώματος Στρατού εξέφρασε την ικανοποίησή του για το επιτελούμενο έργο.

Κοινό στοιχείο των επισκέψεων απετέλεσε η ανταλλαγή ευχών επ΄ ευκαιρία και εν΄ όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της ελεύσεως του νέου Έτους.

Οι επισκέψεις θα συνεχιστούν την 18 Δεκεμβρίου 2019 σε Σχηματισμούς της Θράκης -Μακεδονίας και θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019.

Στην Περιοχή Ευθύνης του Δ΄ Σώματος Στρατού περιόδευσε ο διοικητής της 1ης ΣτρατιάςΣτην Περιοχή Ευθύνης του Δ΄ Σώματος Στρατού περιόδευσε ο διοικητής της 1ης ΣτρατιάςΣτην Περιοχή Ευθύνης του Δ΄ Σώματος Στρατού περιόδευσε ο διοικητής της 1ης ΣτρατιάςΣτην Περιοχή Ευθύνης του Δ΄ Σώματος Στρατού περιόδευσε ο διοικητής της 1ης ΣτρατιάςΣτην Περιοχή Ευθύνης του Δ΄ Σώματος Στρατού περιόδευσε ο διοικητής της 1ης ΣτρατιάςΣτην Περιοχή Ευθύνης του Δ΄ Σώματος Στρατού περιόδευσε ο διοικητής της 1ης ΣτρατιάςΣτην Περιοχή Ευθύνης του Δ΄ Σώματος Στρατού περιόδευσε ο διοικητής της 1ης ΣτρατιάςΣτην Περιοχή Ευθύνης του Δ΄ Σώματος Στρατού περιόδευσε ο διοικητής της 1ης ΣτρατιάςΣτην Περιοχή Ευθύνης του Δ΄ Σώματος Στρατού περιόδευσε ο διοικητής της 1ης Στρατιάς

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!