Τρόμος στην Κωνσταντινούπολη: «Θα ανατινάξω το αεροπλάνο»

2788548
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019, 12:22

KENT 2

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Τετάρτης σε πτήση της Pegasus Airlines στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης με προορισμό τα Κατεχόμενα, όταν μία γυναίκα φώναζε πως θα ανατινάξει το αεροπλάνο.

Το περιστατικό συνέβη στις 06:54 π.μ μέσα στο αεροπλάνο, όταν η γυναίκα που καθόταν στην αεροπορική της θέση, φορώντας μπούργκα και γυαλιά ηλίου άρχισε να φωνάζει: «Θα ανατινάξω το αεροπλάνο!».

Αμέσως την πλησίασαν οι συνεπιβάτες της οι οποίοι της έλεγαν να ηρεμήσει. Όπως φαίνεται στο βίντεο, ένας άντρας της ζητεί να μην φωνάζει και να ηρεμήσει.

 «Είμαι μέλος της FETO και θα ανατινάξω το αεροσκάφος. Αφήστε με», είπε η γυναίκα, όπως αποκαλύπτει και η τουρκική εφημερίδα Sabah.

Οι επιβάτες που προσπάθησαν να την ηρεμήσουν, φαίνεται πως δεν την πήραν στα σοβαρά, καθώς ένας άντρας νευριασμένος της είπε: «Ηρέμησε, δεν θα ανατιναχτείς. Ηρέμησε».

 

 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η γυναίκα ήταν σε έξαλλη κατάσταση, άναψε ακόμα και τσιγάρο ενώ από το πλήρωμα του αεροσκάφους κάλεσε τους φρουρούς του αεροδρομίου για να την απομακρύνουν.

Όταν η γυναίκα απομακρύνθηκε από το αεροπλάνο, οι άλλοι επιβάτες οδηγήθηκαν στον τερματικό για έλεγχο ασφαλείας.

Η πτήση της Pegasus Airlines από το αεροδρόμιο Sabiha Gökçen της Κωνσταντινούπολης στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου στην κατεχόμενη  Κύπρο ακυρώθηκε.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019, 12:25

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!