ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Δημιουργική Απασχόληση με… Χριστουγεννιάτικη διάθεση» – Έκθεση μαθητών στον Βόλο

ΕΚΘΕΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

 Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου στις 17:00, στον προαύλιο χώρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού  Αγίου Νικολάου Βόλου,  οι μαθητές των Εργαστηρίων Εικαστικών Κατασκευών, του Τμήματος Δημιουργικής Απασχόλησης Νέων και Ενηλίκων, της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου, στο πνεύμα της γενικότερης εορταστικής διάθεσης, θα παρουσιάσουν σε μικρούς και μεγάλους χριστουγεννιάτικες δημιουργίες από χαρτοπολτό στα διάφορα στάδια κατασκευής τους, μέχρι την τελική τους εικόνα.

KEN

 Τα εργαστήρια Εικαστικών Κατασκευών λειτουργούν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον Δίαυλο, με ιδιαίτερη επιτυχία. Οι συμμετέχοντες έχουν επιδείξει ιδιαίτερη  δυναμική κατασκευάζοντας εντυπωσιακές κι ευφάνταστες δημιουργίες με στοιχεία γλυπτικής και ζωγραφικής, πάντα με την καθοδήγηση του Βαγγέλη Πατσέα, γλύπτη-κεραμίστα.

 Πρόκειται, λοιπόν, για μία πρόσκληση προς όλους όσοι ενδιαφέρονται να «δραπετεύσουν» έστω και για λίγο, στον μαγικό κόσμο της Τέχνης και της Δημιουργίας, με πολλή μα πολλή χριστουγεννιάτικη διάθεση!

error: Content is protected !!