Στον εισαγγελέα η 24χρονη που άφησε το μωρό της στα σκουπίδια

2789166
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019, 10:12

KENT 2

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα Πέμπτη η 24χρονη μητέρα η οποία κατηγορείται ότι πέταξε το μωρό της σε κάδο σκουπιδιών στην Καλαμάτα.

Η νεαρή γυναίκα κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση Μεσσηνίας και υποστηρίζει πως ό,τι έκανε το έκανε γιατί ήταν σε απόγνωση.

«Δεν είχα κανέναν να με βοηθήσει. Κανέναν να με στηρίξει. Είμαι μόνη μου. Έφτασα νύχτα, τριγυρνούσα στην Καλαμάτα και κάποια στιγμή θόλωσα και το πέταξα».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της – όπως αναφέρει το Star – Κωνσταντίνο Κρόμπα η 24χρονη είναι ψυχολογικό ράκος και έχει μετανιώσει. Η ίδια είναι μόνιμη κάτοικος Καλαμάτας ενώ οι γονείς της ζουν στη Μεσσηνία.

Η κ. Βίκυ Τσώνη μίλησε στο MessiniaLive και περιέγραψε πώς εντόπισε το μωρό μέσα στη σακούλα, αλλά και τον αγώνα που έκανε για να το βγάλει, καθώς λόγω του βάθους του κάδου δεν ήταν δυνατό να πιάσει τη χάρτινη σακούλα μέσα στην οποία βρισκόταν το μωρό.

Έτσι, λοιπόν, έβαλε ένα καπάκι για να μείνει ο κάδος ανοιχτός, ώστε το μωρό να έχει αέρα.

Στη συνέχεια, η γυναίκα άρχισε να καλεί απεγνωσμένα σε βοήθεια προκειμένου να μπορέσουν να τη βοηθήσουν να βγάλει το μωρό από τον κάδο.

Όπως είπε, οι λίγοι περαστικοί δεν πίστευαν ότι μπορούσε ένα μωρό να είναι μέσα στο κάδο, και της έλεγαν πως μάλλον θα ήταν γατάκια.

Η ίδια όμως επέμεινε και κάλεσε την Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο, και έτσι το μωρό διασώθηκε.

Η κ. Βίκυ δήλωσε συγκλονισμένη ότι η ίδια δεν είναι μητέρα και δεν μπορεί να καταλάβει ποιος άνθρωπος θα μπορούσε να πετάξει το μωρό στον κάδο απορριμμάτων.

Με πληροφορίες από messinia live


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019, 10:17

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!