ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Π. Ηλιόπουλος για την εισαγγελική πρόταση: Κατερρίφθη η σκευωρία

ntinos iliopoylos large
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Με αφορμή την εισαγγελική πρόταση για απαλλαγή από τις κατηγορίες του Παναγιώτη Ηλιόπουλου, ο τέως βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής σε δήλωσή του αναφέρει:

KEN 2

“Στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, όταν κάποιος θεσμός λειτουργεί σωστά και χωρίς άνωθεν παρεμβάσεις, τότε μιλάμε για μια περίπτωση εξαιρετική. Μια τέτοια περίπτωση ήταν και η χθεσινή ημέρα η οποία σημαδεύτηκε από την πρόταση της Εισαγγελέως στη δίκη της Χρυσής Αυγής, στην οποία, μεταξύ άλλων, είναι κατηγορούμενοι ο Γιάννης Λαγός, επικεφαλής της Ε.ΛΑ.ΣΥΝ., ο Γιώργος Γερμενής, καθώς κι εγώ. 

Η εισαγγελέας Αδαμαντία Οικονόμου, κατέρριψε την σκευωρία που έστησε η κλίκα του Σαμαρά (Αθανασίου, Δένδιας, Βουρλιώτης, Ντογιάκος, Κλάπα, Δημητροπούλου και λοιποί επίορκοι πολιτικοί και δικαστικοί) καθώς και την ανελέητη προπαγάνδα η οποία εδώ και 6 χρόνια μονοπωλεί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και με απαράμιλλο θάρρος, επικαλούμενη τα αποδεικτικά μέσα και τις μαρτυρικές καταθέσεις, απάλλαξε τους κατηγορουμένους από τις άδικες κατηγορίες που τους βάραιναν από το 2013. 

Ίσως τελικά, να υπάρχουν ακόμα και στην παρηκμασμένη Ελλάδα του 2019 Τερτσέτηδες και Πολυζωίδηδες, οι οποίοι προκειμένου να αποδώσουν Δικαιοσύνη, αψηφούν το πολιτικό και μιντιακό κατεστημένο που βυσσοδομεί εναντίον τους. Ας ελπίσουμε και η ετυμηγορία να είναι αντίστοιχη της ιστορικής αυτής εισαγγελικής πρότασης.”

error: Content is protected !!