ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Απίστευτες ουρές αυτοκινήτων και μεγάλη ταλαιπωρία για οδηγούς στο νέο κόμβο της οδού Βόλου στη Λάρισα (φωτο)

8 komvos Volou
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Ατσάλινα νεύρα και περίσσια υπομονή πρέπει να διαθέτουν οι Λαρισαίοι οδηγοί που διέρχονται από το νέο κυκλικό κόμβο στην οδό Βόλου.

Τις περισσότερες ώρες της ημέρας η κίνηση είναι φοβερή με αποτέλεσμα να υπάρχει τεράστιο μποτιλιάρισμα και οι οδηγοί να αναμένουν εικοσάλεπτα και μισάωρα προκειμένου να «ξεκολλήσουν» από το σημείο.

Πολλά παράπονα και καταγγελίες οδηγών έφτασαν στο onlarissa.gr για το συγκεκριμένο θέμα, καθώς ο όγκος των οχημάτων είναι μεγάλος και όπως διαπιστώνεται παρουσιάζονται προβλήματα στην κυκλοφορία, με τους ιθύνοντες να καλούνται να βρουν λύσεις.

Μάλιστα το απόγευμα της Παρασκευής και λίγο πριν το άνοιγμα της αγοράς η κατάσταση ήταν ανυπόφορη, ειδικά στο ρεύμα καθόδου προς το κέντρο της Λάρισας.

Δείτε φωτογραφίες:

Απίστευτες ουρές αυτοκινήτων και μεγάλη ταλαιπωρία για οδηγούς στο νέο κόμβο της οδού Βόλου στη Λάρισα (φωτο)Απίστευτες ουρές αυτοκινήτων και μεγάλη ταλαιπωρία για οδηγούς στο νέο κόμβο της οδού Βόλου στη Λάρισα (φωτο)Απίστευτες ουρές αυτοκινήτων και μεγάλη ταλαιπωρία για οδηγούς στο νέο κόμβο της οδού Βόλου στη Λάρισα (φωτο)Απίστευτες ουρές αυτοκινήτων και μεγάλη ταλαιπωρία για οδηγούς στο νέο κόμβο της οδού Βόλου στη Λάρισα (φωτο)Απίστευτες ουρές αυτοκινήτων και μεγάλη ταλαιπωρία για οδηγούς στο νέο κόμβο της οδού Βόλου στη Λάρισα (φωτο)Απίστευτες ουρές αυτοκινήτων και μεγάλη ταλαιπωρία για οδηγούς στο νέο κόμβο της οδού Βόλου στη Λάρισα (φωτο)Απίστευτες ουρές αυτοκινήτων και μεγάλη ταλαιπωρία για οδηγούς στο νέο κόμβο της οδού Βόλου στη Λάρισα (φωτο)Απίστευτες ουρές αυτοκινήτων και μεγάλη ταλαιπωρία για οδηγούς στο νέο κόμβο της οδού Βόλου στη Λάρισα (φωτο)

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!