ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Τα κάνετε γρήγορα ή θα κοκκινήσουν μαγουλάκια;» – Ο Μπέος στο πάρκινγκ Φιλελλήνων [εικόνες]

Στιγμιότυπο 2019 12 20 1.14.27 μμ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες της κατασκευής του νέου πολυόροφου κτιρίου στάθμευσης αυτοκινήτων στην οδό Φιλελλήνων στο κέντρο του Βόλου. Ο Δήμαρχος Αχιλλέας Μπεός σήμερα το πρωί, επέβλεψε τον ρυθμό των εργασιών, πηγαίνοντας στον χώρο από το δημαρχείο με… ηλεκτρικό πατίνι!

KEN 728X100

Ο κ. Μπέος ξεναγήθηκε από τον εργολάβο στα επτά υπόγεια του πάρκινγκ, τα οποία είναι σχεδόν έτοιμα, με λίγες λεπτομέρειες να μένουν για να ολοκληρωθούν στο 100%.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, το έργο θα πρέπει να παραδοθεί το Πάσχα του 2020, όμως ο δήμαρχος Βόλου στις δηλώσεις του εμφανίστηκε επιφυλακτικός. “Εγώ θα βάλω και κάτι παραπάνω. Δε θέλω να κοροϊδεύω τον κόσμο. Ας παραδοθεί και Μάιο και Ιούνιο. Το θέμα είναι να βρίσκεται σε λειτουργία από 1η Σεπτεμβρίου του 2020. Αν το καταφέρουμε νωρίτερα, καλύτερα”, τόνισε και υπογράμμισε ακόμα: “Θα προσπαθήσουμε με αυτό το πάρκινγκ να μειώσουμε το κυκλοφοριακό χάος που επικρατεί στην πόλη. Πάμε καλά με τα μεγάλα έργα και βρίσκονται εντός χρονοδιαγραμμάτων με μικρές αποκλίσεις.”

Μάλιστα, όταν εισήλθε στο εργοτάξιο ο κ. Μπέος απευθυνόμενος στον εργολάβο του είπε: “Τα κάνετε γρήγορα και όπως πρέπει ή θα κοκκινήσουν μαγουλάκια;”

Να σημειωθεί οτι το έργο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους του Δήμου Βόλου.

Δείτε εικόνες:

error: Content is protected !!