Βόλος: Τον Σεπτέμβριο του 2021 θα είναι έτοιμο το Δημοτικό Θέατρο – Επίβλεψη Μπέου [εικόνες]

Στιγμιότυπο 2019 12 20 12.55.25 μμ
milonas 728x120

Το υπό ανακαίνιση Δημοτικό Θέατρο Βόλου επισκέφθηκε σήμερα το πρωί, στο πλάισιο περιοδείας επίβλεψης, ο Αχιλλέας Μπέος, συνοδευόμενος από στενούς του συνεργάτες και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Τεχνικών έργων Θάνο Θεοδώρου.

Ο δήμαρχος Βόλου μπήκε στο κτίριο, μίλησε με τους εργαζόμενους και τους εργολάβους και περιηγήθηκε στην κεντρική σκηνή και στους χώρους που πριν δέκα χρόνια έσφυζαν από ζωή.

Το Δημοτικό θέατρο πρόκειται να παραδοθεί στο κοινό της πόλης στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2021, αν τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα που έχει θέσει ο εργολάβος σε συνεργασία με τις υπηρεσίες. Μάλιστα ο κ. Μπέος είπε οτι ήδη μελετά ποιες θεατρικές παραστάσεις θα γίνουν στην έναρξη της επανελειτουργίας του θεάτρου.

Σε δήλωσή του στους δημοσιογράφους αμέσως μετά ο δήμαρχος Βόλου τόνισε: “Θέλω να πιστεύω οτι τα χρονοδιαγράμματα θα τηρηθούν και μαζί οι δεσμεύσεις της εταιρείας που έχει αναλάβει το έργο. Ήδη ψάχνω να κλείσω ένα ποιοτικό πρόγραμμα για να κάνουμε εγκαίνια στο θέατρο, που τόσα χρόνια έλειψε από τους πολίτες. Θα είναι κάτι εντυπωσιακό. Ίσως κάνουμε και δύο παραστάσεις.”

Δείτε εικόνες:

error: Content is protected !!