ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πλημμύρισε παιδικά χαμόγελα η Πινακοθήκη στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Παιδικών Σταθμών Δήμου Λαρισαίων (φωτο – βίντεο)

13 paidikoi stathmoi xrisyougenna
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Το αδιαχώρητο το απόγευμα της Δευτέρας στην αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας όπου πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση των Παιδικών Σταθμών Δήμου Λαρισαίων, με τίτλο: «Πορεία προς τη Βηθλεέμ».

Η αίθουσα πλημμύρισε με παιδικά χαμόγελα και τους γονείς να καμαρώνουν τα βλαστάρια τους. Συμμετείχαν οι εξής Παιδικοί Σταθμοί: 5ος, 6ος, 9ος, 10ος, 14ος και 15ος.

Η γιορτή έγινε παρουσία του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου και του δημάρχου Λαρισαίων κ. Απόστολου Καλογιάννη. Ο δήμαρχος τόνισε μεταξύ άλλων πως αυτή η δραστηριότητα σε ότι αφορά τους Παιδικούς, είναι προσφορά στην πόλη και ότι ο δήμος για το παιδί της πόλης κάνει σπουδαία δουλειά”.

Αμφότεροι στο τέλος της εκδήλωσης μοίρασαν δώρα στα παιδάκια.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Πλημμύρισε παιδικά χαμόγελα η Πινακοθήκη στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Παιδικών Σταθμών Δήμου Λαρισαίων (φωτο - βίντεο)Πλημμύρισε παιδικά χαμόγελα η Πινακοθήκη στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Παιδικών Σταθμών Δήμου Λαρισαίων (φωτο - βίντεο)Πλημμύρισε παιδικά χαμόγελα η Πινακοθήκη στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Παιδικών Σταθμών Δήμου Λαρισαίων (φωτο - βίντεο)Πλημμύρισε παιδικά χαμόγελα η Πινακοθήκη στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Παιδικών Σταθμών Δήμου Λαρισαίων (φωτο - βίντεο)Πλημμύρισε παιδικά χαμόγελα η Πινακοθήκη στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Παιδικών Σταθμών Δήμου Λαρισαίων (φωτο - βίντεο)Πλημμύρισε παιδικά χαμόγελα η Πινακοθήκη στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Παιδικών Σταθμών Δήμου Λαρισαίων (φωτο - βίντεο)Πλημμύρισε παιδικά χαμόγελα η Πινακοθήκη στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Παιδικών Σταθμών Δήμου Λαρισαίων (φωτο - βίντεο)Πλημμύρισε παιδικά χαμόγελα η Πινακοθήκη στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Παιδικών Σταθμών Δήμου Λαρισαίων (φωτο - βίντεο)Πλημμύρισε παιδικά χαμόγελα η Πινακοθήκη στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Παιδικών Σταθμών Δήμου Λαρισαίων (φωτο - βίντεο)Πλημμύρισε παιδικά χαμόγελα η Πινακοθήκη στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Παιδικών Σταθμών Δήμου Λαρισαίων (φωτο - βίντεο)Πλημμύρισε παιδικά χαμόγελα η Πινακοθήκη στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Παιδικών Σταθμών Δήμου Λαρισαίων (φωτο - βίντεο)Πλημμύρισε παιδικά χαμόγελα η Πινακοθήκη στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Παιδικών Σταθμών Δήμου Λαρισαίων (φωτο - βίντεο)Πλημμύρισε παιδικά χαμόγελα η Πινακοθήκη στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Παιδικών Σταθμών Δήμου Λαρισαίων (φωτο - βίντεο)

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!