Δεξιά τάση στον ΣΥΡΙΖΑ – «Εγκαινιάζεται» και επισήμως από τον Τσίπρα στη Θεσσαλία

xrysoveloni
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Αισθητή την παρουσία τους εντός του ΣΥΡΙΖΑ πρόκειται να κάνουν οι προερχόμενοι από τους Ανεξάρτητους Ελληνες πρώην και νυν βουλευτές, συνιστώντας την “δεξιά τάση” του κόμματος.

KENT728X100

Ο νέος φορέας, θα πάρει σάρκα και οστά εντός του Ιανουαρίου, και θα επισημοποιηθεί με την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα σε εκδήλωση που πρόκειται να γίνει στη Λάρισα εντός του Ιανουαρίου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TheNewspaper.gr.

Στον νέο κεντροδεξιό φορέα, που θα αποτελεί ένα ξεχωριστό διαμέρισμα στην “πολυκατοικία” του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πρωταρχικό ρόλο θα έχει ο βουλευτής Λάρισας Βασίλης Κόκκαλης και η τέως υφυπουργός Μαρίνα Χρυσοβελώνη από τον Βόλο, ενώ στέγη θα βρούνε εκεί κι άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Τέρενς Κουίκ και η Έλενα Κουντουρά.

Στην πρόσφατη συνάντηση που είχαν με τον Αλέξη Τσίπρα οι δύο Θεσσαλοί υφυπουργοί επιβεβαίωσαν την πρόθεση του τέως Πρωθυπουργού να προχωρήσει στην ενσωμάτωση αυτής της κεντροδεξιάς τάσης.

Επισήμως πάντως, ο νεός φορέας για… ευνόητους λόγους δε θα αποκαλείται “δεξιός”, αλλά “προοδευτικό δημοκρατικό κέντρο”.

Η Βολιώτισσα πολιτικός έχει ξεκινήσει σειρά επαφών με διάφορους «απογοητευμένους δεξιούς» για τη δημιουργία ενός νέου φορέα στο πλαίσιο του σχεδιασμού Τσίπρα για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ.

error: Content is protected !!