Η Άννα Μαρία του GNTM απαντά για τον σύντροφό της: «Να έχετε περισσότερο μυαλό»

annamariafoto2412 682x384 1
milonas 728x120

H Αννα Μαρία Ηλιάδου, η μία νικήτρια του GNTM, βρέθηκε καλεσμένη στη «Φωλιά των Κου Κου» και απάντησε στα αρνητικά σχόλια των social media. Η μία από τις δύο νικήτριες του GNTM απάντησε για τα σχόλια που χαρακτήριζαν κοντό τον σύντροφό της, Τάσο, αλλά και σε αυτούς που τη χαρακτηρίζουν ψώνιο. Φυσικά ρωτήθηκε και για τη σχέση της με την άλλη νικήτρια του GNTM την Κάτια Ταραμπάνκο.

«Ούτε εγώ έφαγα τη σκόνη της Κάτιας. Τρώμε από το ίδιο πιάτο αυτή τη στιγμή, οπότε καμία σκόνη. Τη σκόνη να τη φας εσύ. Φίλες δεν θα γίνουμε με την Κάτια γιατί δεν ταιριάζουμε, αλλά μιλάμε.

Τον Τάσο τον έχω σηκώσει πάρα πολλές φορές όπως κι αυτός με έχει σηκώσει και είναι όντως πάρα πολύ ρομαντικό. Δεν πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι η γυναίκα πρέπει να είναι πιο κοντή από τον άντρα, θέλω να είστε πιο συγκεντρωμένοι και να έχετε περισσότερο μυαλό.

Σε αυτούς που με λένε ψώνιο έχω να πω ότι δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι, μπορεί και να είμαι λίγο, αλλά τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή», είπε μεταξύ άλλων η Άννα Μαρία Ηλιάδου.

error: Content is protected !!