ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ζέρβας: Δουλέψαμε σκληρά στον ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ

80452982 10220796291274298 6119869131652071424 n
milonas 728x120

Ο Πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Βόλου Ανδρέας Ζέρβας σε μήνυμά του για την ημέρα των Χριστουγέννων δίνει τις εορταστικές ευχές του και υπογραμμίζει την σκληρή δουλειά που έγινε στον Οργανισμό για να επιτευχθεί η μεγάλη εικόνα των εκδηλώσεων. Ειδικότερα:

“Ελπίζω η σημερινή μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης να σας βρίσκει όλους και όλες σε αντίστοιχη διάθεση με τα μεγάλα και υπέροχα μηνύματα που εκπέμπει: Με αγάπη, χαμόγελο, φως και ελπίδα! Σας το εύχομαι από την καρδιά μου!
Εμείς, ως Δήμος Βόλου και ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ δουλέψαμε σκληρά και συνεχίζουμε τον ίδιο αγώνα, καθημερινά, ώστε να δώσουμε μια πιο ευχάριστη, πιο φωτεινή, πιο γιορτινή διάσταση στον Βόλο που αγαπάμε, στον Βόλο που συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα και να μαγεύει.
Σας θυμίζω λοιπόν ότι αύριο, Πέμπτη, δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, στην πανέμορφη παραλία μας, στις 7 το απόγευμα, θα γίνει μια από τις κορυφαίες και πιο φαντασμαγορικές εκδηλώσεις αυτών των ημερών, όπου 7.000 φαναράκια θα ταξιδεύσουν « Ένα Φως – Μια Ευχή» από τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης μεταφέροντας τις προσωπικές επιθυμίες του καθένα στο γιορτινό ουρανό. Και βέβαια θα ακολουθήσει η συναυλία των δημοφιλών καλλιτεχνών Josephine και Ηλία Καμπακάκη
Καλά Χριστούγεννα, λοιπόν, με Υγεία, Αγάπη και Ευτυχία, και ραντεβού όλοι αύριο στην παραλία στις 7! Για « Ένα Φως – Μια Ευχή», να ενισχύσουμε και τα φιλανθρωπικά σωματεία της πόλης μας!”

error: Content is protected !!