Ο Λαρισαίος που έγινε viral παίζοντας μπαγλαμαδάκι στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας (βίντεο)

katsiouras2 katsiouras 780x405

Είναι βιρτουόζος των έγχορδων μουσικών οργάνων καθώς είναι μάστερ στο μπουζούκι και τον μπαγλαμά, είναι Λαρισαίος και έχει καταφέρει να γίνει viral παίζοντας το μπαγλαμαδάκι του στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας.

Το όνομά του είναι Δημήτρης Κατσιούρας και ταξιδεύει μεταφέροντας τις νότες του σε όλο τον πλανήτη.

Το onlarissa.gr επικοινώνησε μαζί του και όπως μας τόνισε ξεκίνησε παίζοντας σε πολλά μαγαζιά της πόλης της Λάρισας, αλλά κάποια στιγμή αποφάσισε να φύγει για το εξωτερικό με στόχο να κάνεις τους ξένους να γνωρίσουν την ελληνική μουσική και ειδικά το ρεμπέτικο τραγούδι που τόσο αγαπάει. «Αυτήν την περίοδο είμαι στην Ρωσία και παίζω σε ελληνικά μαγαζιά, όπου περνάω τέλεια» θα μας πει ο Δημήτρης Κατσιούρας.

Ο Λαρισαίος που έγινε viral παίζοντας μπαγλαμαδάκι στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας (βίντεο)

Μάλιστα φιλοξενήθηκε και στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση στον Alpha όπου σε απευθείας σύνδεση με την Μόσχα παίζοντας το μπαγλαμαδάκι του και εντυπωσιάζοντας τους Ρώσους, σημείωσε: «Τα τελευταία 3 χρόνια παίζω στο εξωτερικό, ξεκίνησα από την Τουρκία, αργότερα πήγα στη Ρουμανία και τώρα στη Ρωσία. Με συναρπάζει να παίζω στο εξωτερικό και να δείχνω τι θα πει ελληνική μουσική και Έλληνας σε όλο τον κόσμο. Οι Ρώσοι είναι φιλέλληνες και μας θαυμάζουν για τον πολιτισμό και την ιστορία μας».

Μάλιστα κλείνοντας την συνέντευξη έστειλε πολλά χαιρετίσματα και χρόνια πολλά στη Λάρισα και τη Γιάννουλη.

Δείτε τα βίντεο:

Αφιερωμένο σε όλους τους φίλους μου στην 🇬🇷Ελλάδα🇬🇷 Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο μάνεση και σε όλους τους συντελεστές της εκπομπής για την ιδέα και την υπέροχη παρουσίαση που μου έκαναν…Τα καλύτερα έρχονται…❣#Alphatv

Uverejnil používateľ Dimitris Katsiouras Pondelok 23. decembra 2019

Τους Γλεντάμε και στην Ρωσία 🇬🇷💞🇬🇷

Uverejnil používateľ Dimitris Katsiouras Nedeľa 15. decembra 2019

Ο Μάρκος στην Ρωσία…🇬🇷 🇷🇺

Uverejnil používateľ Dimitris Katsiouras Nedeľa 8. decembra 2019

https://connect.facebook.net/sk_SK/sdk.js#xfbml=1&version=v5.0https://connect.facebook.net/sk_SK/sdk.js#xfbml=1&version=v5.0https://connect.facebook.net/sk_SK/sdk.js#xfbml=1&version=v5.0

KEN 728X100 2

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!