ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παιδικά χαμόγελα στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συνδικάτου Μετάλλου

6 2
milonas 728x90 1
FCO Banner 728x110 1

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συνδικάτου Μετάλλου Ν. Μαγνησίας «Μήτσος Παπαρήγας. Η αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Βόλου γέμισε με χαρά, χαμόγελα, τραγούδια και πολλές ευχές για μια καλή και αγωνιστική χρονιά. Δεκάδες συνάδελφοι μαζί με τις οικογένειές τους απόλαυσαν το όμορφο πρόγραμμα που είχε ετοιμάσει το Συνδικάτο καθώς και τις λιχουδιές που είχαν ετοιμαστεί με την βοήθεια του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Ν. Μαγνησίας.

Στη γιορτή συμμετείχαν και οι συναδέλφισσες καθαρίστριες που αυτήν την περίοδο βρίσκονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις.

Η γιορτή ξεκίνησε με μια σύντομη ομιλία από τον Πρόεδρο του Συνδικάτου και συνεχίστηκε με την ευφάνταστη παράσταση «Τα απαγορευμένα Χριστούγεννα» από το Θεσσαλικό Θέατρο Σκιών του Παναγιώτη Φιλιππίδη. Στη συνέχεια στην σκηνή ανέβηκαν οι μικροί μας φίλοι από τον Μικρασιατικό Σύλλογο Ν. Ιωνίας «Μνήμες προσφύγων» οι οποίοι εντυπωσίασαν μικρούς και μεγάλους με τις χορευτικές τους ικανότητες.

Τέλος, η γιορτή έκλεισε με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από την παιδική χορωδία της Μουσικής Σχολής «Τραγουδάρα», με πάνω από 40 παιδιά να μας χαρίζουν όμορφες μελωδίες.
Το Συνδικάτο Μετάλλου εύχεται σε όλους τους συναδέλφους εργαζόμενους και άνεργους, καλή κι αγωνιστική χρονιά με υγεία και αλληλεγγύη, με το 2020 να αποτελέσει μια χρονιά ανασύνταξης κι αντεπίθεσης του εργατικού – λαϊκού κινήματος.

error: Content is protected !!