ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δωροεπιταγές για αναξιοπαθούντες προσέφεραν στον Δήμο Βόλου σούπερ μάρκετ και σύλλογοι [λίστα]

diagonismos ab basilopoylos synolika 3000 se doroepitages 228428
FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Δήμου Βόλου, ευρισκόμενη πάντα στο πλευρό των συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην καθημερινή τους διαβίωση προσπαθεί μέσα από τις παροχές της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου να ανιχνεύει τις ανάγκες τους.

Σ’ αυτή την προσπάθεια στήριξης των συνανθρώπων μας υπάρχει σημαντική αρωγή τοπικών φορέων και επιχειρηματιών οι οποίοι προσφέρουν τις χορηγίες τους απλόχερα και αποδεικνύουν έμπρακτα την αγάπη για τον συνάνθρωπο που βρίσκεται σε οικονομική δυσχέρεια και αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης.

Για το λόγο αυτό, ευχαριστούμε θερμά τους παρακάτω χορηγούς για τη γενναιόδωρη και ευγενικής τους χορηγία με προσφορά 150 δωροεπιταγών συνολικά, σημαντικής αξίας η καθεμία, για άπορες οικογένειες με παιδιά του δήμου μας σύμφωνα με κοινωνικά κριτήρια που πλήττονται από τη φτώχεια. Τους ευχαριστούμε για την ενίσχυση και στήριξη του κοινωνικού έργου του Δήμου μας, ανακουφίζοντας συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Τέτοιες πράξεις αγάπης αποδεικνύουν ότι στη δύσκολη εποχή που διερχόμαστε μπορούμε να πετύχουμε πολλά ενώνοντας τις δυνάμεις μας.

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε:

  1. Τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου ΕΒΟΛ
  2. Την εταιρεία ΛΥΚΟΜΗΤΡΟΣ STEEL Α.Ε.
  3. Το Σωματείο Κρεοπωλών Βόλου
  4. Την εταιρεία Σούπερ Μάρκετ MARKETIN ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ Α.Ε.
  5. Την εταιρεία Σούπερ Μάρκετ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε.
  6. Το Σούπερ Μάρκετ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
  7. Την εταιρεία Σούπερ Μάρκετ Άλφα Βήτα ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
  8. Την εταιρεία Σούπερ Μάρκετ ΜΑΣΟΥΤΗΣ
  9. Το Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου «Η ΝΙΚΗ»- δωρεά αντί στεφάνου εις μνήμην του αθλητικού παράγοντα της Νίκης Βόλου Ευάγγελου Πάτση.
error: Content is protected !!