ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πώς περιέγραψε ο 21χρονος στους αστυνομικούς τη δολοφονία του νονού του

2794044
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2019, 20:16

KEN 1

Νέα στοιχεία προκύπτουν γύρω από το έγκλημα στα Πετράλωνα με τον 21χρονο που ομολόγησε ότι σκότωσε τον 52χρονο νονό του και τον πέταξε στα σκουπίδια.

Ο 21χρονος φέρεται να είχε αποφασίσει εδώ και καιρό να σκοτώσει τον 52χρονο. «Τον σκότωσα και τον τεμάχισα, μετά βγήκα από το σπίτι και τον πέταξα στα σκουπίδια. Κάποια στιγμή θα γινόταν», φέρεται να είπε ο νεαρός άνδρας στους αστυνομικούς.

Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους οπτικό υλικό, από κάμερα ασφαλείας καταστήματος, στο οποίο εικονίζεται ο 21χρονος άνδρας, στις 01:43 τα ξημερώματα της Παρασκευής προς Σάββατο, να πετά τέσσερις φορές τα σκουπίδια σε κάδο απορριμμάτων.

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του καφενείου, ο οποίος ειδοποίησε τις Αρχές για την εξαφάνιση του 52χρονου, περιέγραψε στους αστυνομικούς έναν διάλογο που είχε με τον νεαρό άνδρα. «Ας κάνει αυτός τη ζωή του και εμείς τη δική μας», είχε δηλώσει ο 21χρονος στον ιδιοκτήτη του καφενείου.

Ο 21χρονος θα οδηγηθεί το απόγευμα της Δευτέρας στον εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει για την τύχη του.

Εν τω μεταξύ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών, που ασχολούνται με τη μακάβρια υπόθεση, συνεχίζουν τις έρευνες στη χωματερή, για το πτώμα του 52χρονου, αλλά όπως λένε αρμόδιοι αξιωματικοί είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί κάτι, καθώς κάθε φορά που αδειάζει ένα απορριμματοφόρο από τα απορρίμματα γίνεται αμέσως επιχωμάτωση.


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2019, 20:42

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!