ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στα εγκαίνια της έκθεσης «Όλες του γάμου οι χαρές…» στους Γόννους ο Γ. Μανώλης

20191229 121430 0011 e1577652606764
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Σήμερα στις 11:30΄ π.μ. στο παλιό Δημοτικό Σχολείο Γόννων εγκαινιάστηκε η έκθεση με τίτλο «Όλες του γάμου οι χαρές…» και γίνεται στο πλαίσιο της 20χρονης λειτουργίας του Λαογραφικού Μουσείου Γόννων.

Στα εγκαίνια της έκθεσης «Όλες του γάμου οι χαρές…» στους Γόννους ο Γ. ΜανώληςΤην εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου – Λαογραφικό Μουσείο Γόννων κ. Βασίλης Καραβιδές, ο οποίος εξήρε τη σημαντική δουλειά που έγινε από τα μέλη του Συλλόγου, και κυρίως από τα νέα παιδιά, για να συγκεντρωθεί όλο το υλικό και έτσι να πραγματοποιηθεί αυτή η επετειακή έκθεση για το γάμο και τις χαρές.

Στα εγκαίνια της έκθεσης «Όλες του γάμου οι χαρές…» στους Γόννους ο Γ. ΜανώληςΣτη συνέχεια σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, ο οποίος εξήρε την προσπάθεια του Συλλόγου και ευχήθηκε η προσπάθειά τους αυτή να είναι επιτυχημένη.

Στα εγκαίνια της έκθεσης «Όλες του γάμου οι χαρές…» στους Γόννους ο Γ. ΜανώληςΤέλος ο δάσκαλος του Δημοτικού Σχολείου Γόννων κ. Γιώργος Αλεξανδρής  μίλησε και αναφέρθηκε για το πως γινόντουσαν οι αρραβώνες και οι γάμοι στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν.

Στα εγκαίνια της έκθεσης «Όλες του γάμου οι χαρές…» στους Γόννους ο Γ. ΜανώληςΣτην έκθεση παρουσιάζονται  αντρικά κοστούμια, νυφικά, στέφανα, φωτογραφίες από γάμους και πλούσιο λαογραφικό υλικό.

Στα εγκαίνια της έκθεσης «Όλες του γάμου οι χαρές…» στους Γόννους ο Γ. ΜανώληςΣτην τελετή των εγκαινίων εκτός του δημάρχου παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γ. Κυρίτσης, ο αντιδήμαρχος κ. Αθ. Καραναστάσης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γόννων κ. Γ. Μπανιώρας, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι,  εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων της περιοχής και πλήθος κόσμου.

Στα εγκαίνια της έκθεσης «Όλες του γάμου οι χαρές…» στους Γόννους ο Γ. ΜανώληςΗ έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 12 Ιανουαρίου 2020. Ώρες λειτουργίας: 11.00 -13.00 και 18.00 – 20.00.

 

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 1
error: Content is protected !!