ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αχιλλέας Μπέος στην Τατιάνα: Μεγάλωσα τα παιδιά μου σαν μητέρα και πατέρας μαζί

Στιγμιότυπο 2019 12 29 3.08.36 μμ

Για την δυσκολία με την οποία αντιμετωπίζει τον χωρισμό του από την εδώ και είκοσι χρόνια σύζυγό του Εύη Δαμιανάκη, μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου” της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Βόλου.

KEN 728X100

Ο Αχιλλέας Μπέος τόνισε από την αρχή οτι επιθυμεί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός διότι υπάρχει ένα παιδί.

“Είναι η δεύτερη φορά που παντρεύτηκα. Έχω άλλα τέσσερα παιδιά και τώρα με την Εύη απέκτησα ένα διαμάντι, τον Αχιλλέα μου. Το όνομα το επέλεξε η μητέρα του, αφού εγώ είχα εξαντλήσει τις επιλογές στα άλλα μου παιδιά” είπε ο κ. Μπέος και συνέχισε εξηγώντας γιατί επέλεξε να μοιραστεί αυτή την προσωπική του στιγμή με το κοινό, μέσω δημοσίευσης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

“Όταν χώρισα από την πρώτη μου γυναίκα δεν το ήξερε κανείς. Δεν ήμουν τότε δημόσιο πρόσωπο. Όμως, όταν μία ολόκληρη πόλη σε επιλέγει και μάλιστα με ένα τέτοιο ποσοστό για Δήμαρχο, αισθάνομαι την υποχρέωση να δημοσιοποιήσω και να ενημερώσω τους πολίτες ακόμα και για τα προσωπικά μου ζητήματα. Ο Βόλος είναι μία κλειστή κοινωνία με φοβερούς ανθρώπους και οφείλω να είμαι ειλικρινής απέναντί τους. Υπάρχει μία σχέση εκτίμησης. Δε μπορώ να τους λέω ψέματα” σημείωσε.

Ο Αχιλλέας Μπέος απαντώντας στις επίμονες ερωτήσεις της Τατιάνας Στεφανίδου είπε ακόμα:

“Η πρώην σύζυγός μου πλέον, είναι η μάνα του παιδιού μου και οφείλω να σεβαστώ κάποια πράγματα. Κι εγώ ψυχή και σώμα θα είμαι δίπλα στον γιο μας. Θα είμαι στο πλευρό του και θα φροντίσω να μην του λείπει ο μπαμπάς του. Στον πρώτο γάμου μου, η τότε συζυγός μου έφυγε από το σπίτι και μου άφησε τον Νικολάκη 3,5 ετών και την κόρη μου 8 ετών και ήμουν γι’ αυτούς μάνα και πατέρας μαζί. Εγώ μόνος μου μεγάλωσα τα παιδιά μου και ποτέ δεν τους είπα κακή κουβέντα για την μητέρα τους. Τα παιδιά ήταν θυμωμένα με τη μάνα τους κι εγώ τους έλεγα πάντα να την αγαπούν. Γι’ αυτό και σήμερα πεθαίνουν για μένα κι εγώ γι’ αυτά. Αφιέρωσα τότε πάρα πολλές ώρε για να τα μεγαλώσω. Και ήμουν παράλληλα πρόεδρος του Πανιωνίου και ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου “Απόλλωνας”. Τότε είχα εκεί τον Βοσκόπουλο και την Άντζελα Δημητρίου. Είχα υποχρεώσεις, αλλά έβρισκα πάντα χρόνο για τα παιδιά μου, διότι είναι προτεραιότητά μου. Τους έδειξα στοργή και το εισπράττω σήμερα”.

Αναφορικά με το μέλλον, απαντώντας στην ευχή της Τατιάνας Στεφανίδου να ξαναφτιάξει τη ζωή του ο κ. Μπέος τόνισε: “Στην ηλικία που είμαι πλέον, σε μεγάλο βαθμό έχω ολοκληρώσει πολλά από την προσωπική μου ζωή. Τώρα θέλω ηρεμία και το μικρό μου παιδί να μην το αγγίξει αυτός ο χωρισμός. Αυτό θα επιχειρήσω με όλες μου τις δυνάμεις.”

 

 

 

error: Content is protected !!