Ώρα 08.00: Νέα χιονόπτωση στο Πήλιο – Τι προβλέπουν οι μετεωρολόγοι για τον Βόλο

pagetos 715x400 1
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Το τσουχτερό κρύο, το χιονόνερο στα πεδινά και οι χιονοπτώσεις στα ορεινά του Πηλίου και της Όθρεως θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα Δευτέρα στη Μαγνησία.

KENT 2

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις προβλέψεις του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών η θερμοκρασία στον νομό θα κυμανθεί από -10 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Στον ορεινό όγκο του Πηλίου σήμερα το μεσημέρι θα σημειωθεί και νέα χιονόπτωση, αυξάνοντας τη χιονόστρωση κατά 2 εκατοστά. Το ίδιο θα συμβεί και στην Όθρυ και στα ορεινά του Αλμυρού.

Ισχυροί άνεμοι που φτάνουν ακόμα και τα 8 μποφόρ θα πνέουν σε Βόλο, Παγασητικό και Αιγαίο πέλαγος, προκαλώντας δυσκολίες στη μετακίνηση των πολιτών με τα πλοία.

Οι δρόμοι στο οδικό δίκτυο του Πηλίου παραμένουν ανοιχτοί, ενώ δεκάδες είναι τα μηχανήματα των δήμων και της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, τα οποία επιχειρούν σε 24ωρη βάση ρίχοντας αλάτι για να αντιμετωπίσουν τον πάγο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας, τα πρωινά δρομολόγια σήμερα Δευτέρα, από και προς Πήλιο δεν θα εκτελεστούν .

 Δείτε την εικόνα του καιρού για την πόλη του Βόλου:

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

error: Content is protected !!