ΤΩΡΑ: Χάος στην εθνική οδό – 10 ώρες στον δρόμο 400 Βολιώτες με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ

393292f6 ΚΤΕΛ ΧΙΟΝΙ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ Αντιγραφή 1

Ένα πραγματικό χάος έχει δημιουργηθεί στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, αφού από τις 5.30 το απόγευμα ο αυτοκινητόδρομος έκλεισε λόγω χιονόπτωσης με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν χιλιάδες οδηγοί.

KEN 728X100 2

Η ταλαιπωρία είναι τεράστια και για τους 400 επιβάτες έξι λεωφορείων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας, τα οποία είχαν ξεκινήσει από τον Βόλο για την πρωτεύουσα και εγκλωβίστηκαν στον δρόμο για περισσότερες από 8 ώρες.

Τα λεωφορεία έχουν κάνει αναστροφή και γυρίζουν πίσω στον Βόλο, αφού δε μπορούν να προσεγγίσουν την Αθήνα.

Ένα λεωφορείο παραμένει στο Κάστρο Βοιωτίας με επτά επιβάτες, αφού οι υπόλοιποι απογοητευτηκαν από την αναμονή και επέλεξαν να γυρίσουν πίσω στον Βόλο.

Δύο λεωφορεία που ξεκίνησαν το πρωί από την Αθήνα, επιστρέφουν με πολύ αργούς ρυθμούς, ταξιδεύοντας για  περισσότερες από δέκα ώρες!

Τα απογευματινά και βραδινά δρομολόγια του ΚΤΕΛ από Βόλο για Αθήνα (18.00 – 21.00) ακυρώθηκαν και θα εκτελεστεί κανονικά το πρώτο πρωινό δρομολόγιο στις 4.30.

Στις εγκαταστάσεις του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας στα Παλαιά θα παραμείνει ανοιχτή η θερμαινόμενη αίθουσα για να περάσουν το βράδυ τους όσοι επιστρέφουν με τα λεωφορεία και δεν έχουν που να διανυκτερεύσουν.

Ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας Δημήτρης Κολυνδρίνης μιλώντας στο TheNewspaper.gr ανέφερε οτι: “πρόκειται για απίστευτη ανικανότητα του παραχωρησιούχου του αυτοκινητόδρομου” και συνέχισε: “Θα πρέπει να δώσουν λόγο γι αυτό που συνέβη σήμερα. Δεν είναι μόνο για να παίρνουν χρήματα. Και υπάρχει και ευθύνη σε εκείνον που έδωσε την εντολή για τη διακοπή της κυκλοφορίας. Είναι άσχετος από συγκοινωνία. Αν τα λεωφορεία και τα φορτηγά έβαζαν αλυσίδες, θα άνοιγαν τον δρόμο!

Tην ίδια ώρα εγκλωβισμένοι παραμένουν στην εθνική οδό εκατοντάδες ακόμα Βολιώτες που επέλεξαν να μετακινηθούν με τα ιδιωτικά οχήματά τους.

error: Content is protected !!