ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας: «Συγγνώμη από τους επιβάτες μας» – Ευθύνες στη Νέα Οδό ΑΕ

hgsdghdg

Η ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών Μαγνησίας Α.Ε. ζητεί συγνώμη από το επιβατικό της κοινό που υπέστη ταλαιπωρία καθ’ οδόν για την Αθήνα. Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει:

KEN 728X100

“Δίχως καμία διάθεση για επίρριψη ευθυνών ή αναζήτηση αρμοδίων, η έγκαιρη ενημέρωση από την οικείες αρχές και τη Νέα Οδό θα είχε αποτρέψει την μεγάλη ταλαιπωρία  τόσο των επιβατών, όσο και του προσωπικού της ΚΤΕΛ Μαγνησίας. Από την πλευρά μας προσπαθήσαμε από την πρώτη στιγμή να ενημερωθούμε για την εξέλιξη των φαινομένων (όπως ορθά πράξαμε με την περίπτωση των δρομολογίων του Πηλίου, για τα οποία είχαμε ενημερώσει εγκαίρως από το Σάββατο για τη διακοπή τους), οπότε εάν υπήρχε σωστή και έγκαιρη προειδοποίηση θα είχαμε ενημερώσει τους πολίτες με τη σειρά μας.

Είναι αυτονόητο ότι όποιος επιβάτης το επιθυμεί μπορεί να λάβει πίσω τα αντίτιμο του εισιτηρίου ή να διατηρήσει τη θέση του για μελλοντική χρήση.

Η ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών Ν. Μαγνησίας βρίσκεται συνεχώς σε συνεννόηση με τους οδηγούς των λεωφορείων της, που επιστρέφουν στον σταθμό μας, με κύριο μέλημα την ασφαλή επιστροφή των επιβατών.”

Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα 24210-33254 – 24210-25527

error: Content is protected !!