Εορταστικές δράσεις στον βρεφονηπιακό σταθμό της 1ης Στρατιάς

DSC00071 c
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Στρατού Ξηράς δημιουργήθηκαν για την εξυπηρέτηση των αναγκών που προκύπτουν από τις υπηρεσιακές ανάγκες των στελεχώνκαι γονέων.

Έτσι κι ο Βρεφονηπιακός Σταθμός Λάρισας λειτουργεί πλην των αργιών και την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, προσπαθώντας να δημιουργήσει ένα εορταστικό κλίμα για τα παιδιά που φιλοξενεί.

Τις προηγούμενες μέρες κατασκευάστηκαν χριστουγεννιάτικα στολίδια και στη συνέχεια περιμένοντας ανυπόμονα το 2020, υπάρχουν τα κάλαντα, οι μελωδίες, τα δωράκια, το παιχνίδι και οι βόλτες στον όμορφα στολισμένο χώρο του Στρατοπέδου της 1ης Στρατιάς.

Εορταστικές δράσεις στον βρεφονηπιακό σταθμό της 1ης ΣτρατιάςΕορταστικές δράσεις στον βρεφονηπιακό σταθμό της 1ης ΣτρατιάςΕορταστικές δράσεις στον βρεφονηπιακό σταθμό της 1ης ΣτρατιάςΕορταστικές δράσεις στον βρεφονηπιακό σταθμό της 1ης ΣτρατιάςΕορταστικές δράσεις στον βρεφονηπιακό σταθμό της 1ης ΣτρατιάςΕορταστικές δράσεις στον βρεφονηπιακό σταθμό της 1ης ΣτρατιάςΕορταστικές δράσεις στον βρεφονηπιακό σταθμό της 1ης ΣτρατιάςΕορταστικές δράσεις στον βρεφονηπιακό σταθμό της 1ης Στρατιάς

Πηγή: onlarissa.gr

KENT728X100 1
error: Content is protected !!