Χρυσό ποδαρικό – Βολιώτης κέρδισε τα 2 εκατομμύρια του Λαϊκού Λαχείου!

laiko2

Το 2020 αποδεικνύεται ξεκάθαρα πως είναι η χρονιά της Μαγνησίας, αν κρίνει κανείς από το χρυσό ποδαρικό που έκανε στα τυχερά παιχνίδια. Ύστερα από τον υπερτυχερό του Τζόκερ από την Αλόννησο που κέρδισε 9,2 εκατομμύρια ευρώ, έρχεται να αποκαλυφθεί οτι ο μεγάλος τυχερός της κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου είναι Βολιώτης!

KEN 728X100

Το τυχερό λαχείο αγοράστηκε από το πρακτορείο της Φωτεινής Ζήση και του Θ. Αθανασαράκη στο κέντρο του Βόλου και ειδικότερα στην οδοό Ερμού με Γκλαβάνη και λειτουργεί στο σημείο τα τελευταία 3 χρόνια.

Ο υπερτυχερός που έγινε πλουσιότερος κατά 2.000.000 ευρώ επισκέφθηκε το πρακτορείο για να τσεκάρει αν κέρδισαν τα λαχεία που είχε προμηθευτεί. Εκεί, έμαθε οτι είναι ο νικητής του πρώτου αριθμού! Πρόκειται για έναν 70χρονο συνταξιούχο, ο οποίος μάλιστα κρατούσε τον τυχερό λαχνό στο χέρι και ήθελε να το εξαργυρώσει εκείνη την ώρα πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας! Τα καθαρά κέρδη που θα κρατήσει μετά τους φόρους ανέρχονται σε 1.700.000 ευρώ.

Οι ιδιοκτήτες τον ενημέρωσαν για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει και σύμφωνα με πληροφορίες του TheNewspaper.gr ήδη έχει πάει στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ στην Αθήνα για την εξαργύρωση!

Αξίζει να αναφερθεί οτι ο χρυσός νικητής ήταν χρόνια παίκτης τυχερών παιχνιδιών και πελάτης του συγκεκριμένου πρακτορείου.

Στην ειδική κλήρωση του Χριστουγεννιάτικου Λαϊκού Λαχείου 2019, που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου 28 Δεκεμβρίου, ο τυχερός λαχνός 12041 της 4ης σειράς ήταν ο μεγάλος νικητής που κερδίζει το ποσό των 2.000.000 ευρώ, καθαρό κέρδος 1.700.075 ευρώ. Επίσης ο ίδιος αριθμός σε όλες τις άλλες σειρές κερδίζει από 1.000 ευρώ η πεντάδα. Ακόμη 10 αριθμοί κερδίζουν από 200 ευ-ρώ ο καθένας, ενώ 109 λαχνοί κερδίζουν από 100 ευρώ ο καθένας. Τέλος, από 5 ευρώ κερδίζουν όλα τα λαχεία που λήγουν σε 1.

error: Content is protected !!