Προσφορά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρισας από τον παιδικό σταθμό «MANELUNA KINDER ACADEMY»

manelouna paidikos stathmos 780x405
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Σημαντική ποσότητα τροφίμων  συγκέντρωσαν και προσέφεραν οι γονείς  και μαθητές του παιδικού σταθμού «MANELUNA KINDER ACADEMY»στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Τα τρόφιμα παρέδωσαν οι μικροί μαθητές συνοδευόμενοι από τις νηπιαγωγούς ενώ παράλληλα τραγούδησαν  τα κάλαντα στους παρευρισκόμενους και τα

παρέλαβα τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου οι οποίοι και τους ευχαρίστησαν.

Το παρόν έδωσε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Εκπαιδευτικών Δράσεων κος Σωτήρης Βούλγαρης  ο οποίος τόνισε πόσο σημαντικό είναι να στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη και ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά στους μαθητές και τις οικογένειες τους.

Επίσης παρόν ήταν  και ο αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κος Χρήστος Καλομπάτσιος ο οποίος επισήμανε στα μικρά παιδιά ότι τέτοιες πράξεις αλληλεγγύης θα πρέπει να τους συνοδεύουν πάντα στη ζωή τους.

Επιπλέον  τρόφιμα  στο Κοινωνικό Παντοπωλείο προσέφεραν οι μαθητές , οι δάσκαλοι και οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων του 37ου και 4ου  δημοτικού σχολείου  Λάρισας .

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).

Πηγή: onlarissa.gr

KEN
error: Content is protected !!