Στο νοσοκομείο τρεις Αφρικανοί μετά από επίθεση Αφγανού στον καταυλισμό της Μόριας

2797820
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2020, 13:25

Ένας 20χρονος Αφρικανός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, με μηχανική υποστήριξη, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης καθώς δέχθηκε επίθεση από 27χρονο Αφγανό.

Ο 20χρονος, ο οποίος έχει ζητήσει άσυλο, τραυματίστηκε από έναν Αφγανό που έχει συλληφθεί όταν επισκέφθηκε τον καταυλισμό της Μόριας για να δει ομοεθνείς του που διαμένουν εκεί. Σημειώνεται ότι ο Αφρικανός διέμενε σε δομή στην πόλη της Μυτιλήνης ως μέλος ευάλωτης κατηγορίας αιτούντα άσυλο. Και αυτό γιατί είναι διασωθείς ναυαγίου βάρκας, με την οποία ήρθε τον περασμένο Ιούνιο.

Στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης νοσηλεύονται, επίσης, άλλοι δύο Αφρικανοί, που τραυματίσθηκαν από τον ίδιο Αφγανό, των οποίων η κατάσταση της υγείας είναι καλύτερη.

Και οι τρεις Αφρικανοί αντιστάθηκαν όταν ο Αφγανός αποπειράθηκε να τους πάρει τα κινητά τηλέφωνα που είχαν. Αποτέλεσμα του συγκεκριμένου συμβάντος ήταν και οι συγκρούσεις μεταξύ Αφρικανών και Αφγανών το πρωί της περασμένης Παρασκευής, 3 Ιανουαρίου, έξω από το ΚΥΤ της Μόριας, οι οποίες και αντιμετωπίστηκαν από την αστυνομία με χρήση χημικών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2020, 13:25

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!