Κ. Παπανάτσιου: Προοδευτικό κέντρο η Κουντουρά, η Χρυσοβελώνη και ο Κόκκαλης [βίντεο]

papanatsiou
stergiou
fotou
728x110 3

“Οι κ.κ. Χρυσοβελώνη, Κόκκαλης και Κουντουρά ανήκουν στο Προοδευτικό κέντρο” τόνισε σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στον δημοσιογράφο Δημήτρη Μαρέδη, η βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ και τ. Υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, αναφερόμενη στη διεύρυνση που επιχειρεί να κάνει το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα το τελευταίο διάστημα.

KENT728X100

Μάλιστα, η κ. Παπανάτσιου επικαλέστηκε και την ομιλία της κ. Ξενογιαννακοπούλου στην Κεντρική επιτροπή, η οποία με τη σειρά της είχε πει οτι “τα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ ήρθαμε στον ΣΥΡΙΖΑ σεβόμενοι την Αριστερά και ήρθαμε για να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνει η προοδευτική παράταξη σήμερα”.

Για την λεηλασία του ΚΙΝΑΛ από τον ΣΥΡΙΖΑ η κ. Παπανάτσιου είπε: “Το κάθε κόμμα στην εποχή του έπαιξε έναν συγκεκριμένο ρόλο. Τη δεκαετία του ’80 το ΠΑΣΟΚ συσπείρωσε την προοδευτική παράταξη και τώρ καλούμαστε εμείς να παίξουμε αυτόν τον ρόλο. Ας ξεκαθαρίσει τη θέση του το ΚΙΝΑΛ. Θέλει να είναι και με τον αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα. Πρέπει να αποφασίσει με ποιον θα πάει και ποιον θα αφήσει.

Διαβάστε ακόμα: Παπανάτσιου: Ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι από τους πιο επιτυχημένους Προέδρους Δημοκρατίας

 Δείτε το βίντεο:

 

 

error: Content is protected !!